Limestone Jam

Limestone Jam, vápenatý jam kde jinde než na Vápence v Milevsku, to jsme si nemohli nechat ujít. Dávám rozsáhlou galerku od Fishe (díky kámo), kterou jsem tentokrát popsal, takže už dodám jen pár poznámek.

Limestone lajna se zajela, funguje dobře a Vápno jede jako nikdy. Našly by se detaily, ale nezajímají mě.

Natuněnost Limestone lajny je úplně mimo lopatové obzory, zednická práce v každým detailu. Muselo to dát Onýsovi hroznou práci. Přeci jen mi to nedá a musím se zeptat, pourquoi?

Trailsům letos počasí mimořádně přeje, tedy pokud je nemáte někde na rozpálený louce a vodu široko daleko žádnou. Bylo slunečno, vítr skoro nula, teplota akorát, co chcete víc.

Kromě Plauenu a jednoho týpka z Rakouska nepřijeli zahraniční killas jako loni a bylo to znát. Chyběla i početná skupina mtb riderů v čele s Leadrem a Kubou Venclem a taky to bylo znát. Celkově jezdců relativně málo, lidí okolo celkem dost. Na druhou stranu, na ježdění bylo těch lidí akorát, nemotalo se to, nečekalo se.

Pivo divný, dlouho bylo teplý a nechtělo skoro vůbec týct. Kdo ví, kde byl zakopaný pes. Ale pořád to bylo pivo.

Atmosféra pohodová, ale spíše komornější, pokud jede jen pár jezdců vyndávky, lidi to moc nenakopne a zábava lesního typu se na Vápně nekoná (což je asi dobře, zas je to trochu něco jinýho).

Prý byl ve stejný datum jam na Shibaku, tohle nepochopím.

Až na ošklivě vykloubený prst, když mi to lehce ustřelilo nahoře v klopence a vylítnul předek ven, byl Limestone Jam naprosto super den plný dobrýho jedění, na dobrým spotu, s dobrými lidmi. Ty, co nepřijeli, nechápu. Dobrá práce Vápenecká parto, těším se za rok znovu.
We cannot display this gallery

pourquoi

This entry was posted in Czech stuff and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Limestone Jam

  1. Fish says:

    Hout tipuje správně, nacnac dává rakouský brakeless killer. Jménu ale netuším…

  2. Onys says:

    Proč? Odpověď je jednoduchá. Našejpované, masivní a prudké trailsy mám rád. Baví mě digování a pak celkový výsledek. Ještě když to z toho materiálu jde tak lehce. Jen škoda zimy, která tomu dá vždicky na prdel!

  3. hout says:

    Taky mám rád našejpovaný trailsy Onýs, hladký čistý nájezdy i dopady, o prudkosti se nemusíme bavit, masivnost je věc náročná, ale vyplatí se, v tom si jede víc Kudr než já. Ale co se týče boků a vnitřků, stačí to naplácat lopatou, aby to drželo pohromadě a nevázalo se v tom víc hlíny, než je třeba, když jinde chybí. Zima tomu dá stejně na prdel a jezdí se na tom stejně, ať jsou vnitřky v polobordelu, nebo vytesaný z mramoru. Samozřejmě proti gustu žádný dišputát, ale já radši jezdím, než tuním detaily, který nedělají lepší ježdění. Trailsová sezona je krátká a zima tohle stejně spolehlivě likviduje.

  4. Onys says:

    Každý to má rád nějak. Dělal jsem pár skoků zednickou lžící, protože mi to šetřilo za prvé čas a za druhé mě už tak bolely ruce z těch ploch že jsem byl rád si někde ulevit. Máš pravdu boky nedělají lepší ježdění, ale na záběrech to pak vypadá dobře a o to mi především na vápence šlo. Ono kopání trailsů v lese bude taky jiné a už se na to těším.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *