Řáholec Jam Gallery

Řáholec Jam 2016 už je dávno pryč, doufám, že jste si ho pořádně užili. Myslím, že si můžeme odškrtnout další po všech stránkách vydařený ročník. Jestli půjde všechno hladce jako doposud, příští rok uděláme jubilejní desátý Řáholec a to bude vůbec sekec mazec, hehe. Zůstaňme však ještě u toho letošního, dávám galerku od Fishe, hlavně jezdící foto, momentek tam tolik není, no ale tohle taky neurazí. A potom videjko od Zdendy, novýho mladýho člena lesní party, který kromě ježdění taky točí svojí youtube TV. Už to asi většina z vás viděla na FB, ale co, třeba taky všichni ne.

Ještě jednou díky všem, kteří pomohli, díky všem, kteří přijeli a dobře se měli, bez vás by nebyl Řáholec tím, čím je. Speciální díky ještě Fishovi, autor plakátu, trika a taky těchto fotek, díky moc kámo.

 

We cannot display this gallery
This entry was posted in Czech stuff and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Řáholec Jam Gallery

  1. Horča says:

    Díky za fotky, díky za video a především díky za Řáholec Jam. Pár postřehů z pohledu jednoho čumílka..
    Pivo – “Fronta” se občas i přes avizovaný posílení výčepu stejně udělala a pár minut se čekalo. Co nam tom. Skoky máš přímo pod nosem, pokoukáš buď na týpky na kolách nebo hodíš oko na princezny, který se každoročně v lese potulujou. Při čekání dáš řeč s lidma, co maj zrovna taky žízeň, kdo je na lovu, může si ve frontě případně domluvit taneček na večerní mecheche.
    Muzika – Možná bych dal jeden reprák navíc někam, les je velkej, neni všude slyšet.. I když komická scénka, kdy opivovanej Hout s mikrákem v ruce komentuje dolní lajnu a to co řiká, tak slyšej možná tak holky za barem nahoře, taky stojí za to
    Soutěže – Sranda jako vždycky, jedna navíc nebo nějaká novinka by neuškodila. Co se týče “závodu” sledoval jsem tady na webu výměnu názorů po MČR, porota v lese to vzala z trochu jinýho konce: “Tak kolik, 75? Dej mu 70. Nebo 67 ať máme rezervu.. 80? 82? Ok dáme 82” Žádnej stres:)
    Kola – Na kole nejezdím, nerozumim tomu, ale úroveň podle mě hodně slušná, pěkně se na to kouká, někdo jezdí líp, někdo hůř, who cares? Kdo mi utkvěl v hlavě, tak byl Souška nebo jak se mu řiká..Krysy hrozný, hlava cenťák od stromu, polet do jámy, leží, nehejbe se, jenom ho zasypat..čekám sanitku, ale Hout 100 metrů daleko hlásí, že je dobrej, ok jedeme dál. Za 5 minut zpátky na kole, hrotí to dál, dost slušnejch triků, má to tam, viz. fotky tady okolo.
    Večerní prodlouženou v hospodě hodnotit nemůžu, letos jsem nebyl, jsem rodinej typ, navíc s sebou nemám taneční střevíce. Summary – Kdo chce, tak si mouchy vždycky najde a bude reptat, pro mě ale, a spoustu lidí podle ohlasů co vim, Řáholec jedna z každoročně nejlepších akcí roku a pohodový zakončení léta. Díky organizátorům a všem lidem v Lese za to;)

  2. Fish says:

    “Martin Gabara zabíjel nehorázně, škoda že jsem se tak vožral a zapomněl mu dát cenu za největšího killera dne, příště kámo.”

    Takže pro Houta zase cenu za upřímnost 😀
    Každopádně jsi tady skoro veřejně slíbil, že za rok na desátým jubilejním ročníku se nevožereš haha!

  3. hout says:

    Díky Horčovi za pohled odjinud, jsem rád, že se líbilo. Poznámka se soutěžema je podnětná, tohle je vždycky ošemetná situace, omezovat jezdce a více soutěžit, nebo nechat více volnýho ježdění, ať si to jezdci užijou, ale zase se toho nestihneme tolik? Nevím. Možná příště vylezeme s nějakou soutěží na silnici a každý ať si jezdí jak chce.
    Haha, tvl. Fishi to jsi špatně pochopil, to znamená, že na desátým ročníku si pořídím na celý den asistentku, té dám do ruky papír, co všechno by mělo a nemělo být, a ten papír si napíšu den předem. Až budu moc, bude tam mít poznámku, co má dělat, až budu moc 😀
    Jubilejní 10. Řáholec.. no už mě napadají některý vychytávky, co bychom mohli udělat 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *