Řáholec Jam is coming..

UPDATE 20.9.2012: DŮLEŽITÉ INFO, AUTA NEPARKUJTE U PLOTU SOLÁRNÍ ELEKTRÁRNY, HLÍDÁ TO TAM OCHRANKA A PŘIJEDE NA VÁS. BYLY BY Z TOHO ZBYTEČNÝ DOHADY. NECHTE TO PŘED ELEKTRÁRNOU NEBO NA STRANĚ K LESU. JEŠTĚ SE ZKUSÍME DOHODNOUT S MAJITELEM PANELŮ, ALE PROZATÍM TAKHLE. DÍKY ČAU, JIŽ BRZY.

Řáholec Jam 2012 – Back to the roots, již tento víkend. Les je připraven, slibovaný deště chytily Jičín minimálně, les je komplet ready a sjízdný, tak jak to má být. Objednány jsou dva sudy Kozla, takže co pít bude, soutěže budou taky, všechno bude. Počasí hlásí nevyzpytatelný, ale snad to bude v poho, les má v tomhle dobrou karmu a přeháňky se mu leckdy vyhýbají. Každopádně teplý oblečení s sebou a jižní Morava domácí samohoňku vonící po švestkách s aspoň 40 volty taktéž, když nám zakázali se vyndat legálně. V sobotu, díky čau.

Tady pár fotek z minulého víkendu.

This entry was posted in Czech stuff and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Řáholec Jam is coming..

  1. frenk frantik says:

    hehe, v takových podmínkách tu ta kořalka hrozně teče, zbyla mi poslední láhev, třeba o ni bude i nějaká soutěž, kdo ví

  2. frenk frantik says:

    Jinak pokud někdo nemá odvoz na Řáholec tak mám v autě 2 volné místa. Jedu trasu Hodonín, Brno, Velké Meziříčí, Žďár nad Sázavou, Pardubice, Hradec, Jíčín. tel. 774 198 898 nebo pište sem

  3. kuba najman says:

    Frenk se hodně těší, haha
    Ale to je dobře, já to totíž taky Frenku!

  4. honza says:

    SAM_5931 sákryš to je vejška je to vůbec možný 🙂 dobře Kudr 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *