Welcome Jam and Woodyard trails edit

Some sweet stuff was going on in trails scene recently. First of all, Welcome Jam at Potoczny’s residence. I remember talking to Mark’s mum two years ago after the last Welcome jam, she said it was so insane, so crazy and she was so freaked out not to get burnt out all their property.. She said that was farewell jam, too much, no more jams. Well, fortunately usually good memories overweight the bad ones after a while and two years later Welcome Jam is back. Head to Heathens site to read a word by Tommy T and check some pictures. It looks like great time really. I hope it is gonna be again next year and I will have a chance to be there.

Ryan Wert, Pittsburgh's badass killing the highest air sesh at Welcome Jam.

Second, I do not know much about trails called Woodyard. I know there in England, they are white (some kind of lime mix clay I guess) and look nice. This edit is damn good proof, that they run pretty nice too. Good piece by Dave King.

Embedly Powered

via Vimeo
This entry was posted in English stuff and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Welcome Jam and Woodyard trails edit

  1. jeník (honza) says:

    hezké jak Mark myslí i na omladinu – obrázek 1, lásku k hlíně je třeba pěstovat už od mladého věku, základ toho že spot nezanikne se svými stárnoucími diggery. K takovmu poznání je ale cesta dlouhá 😉 a pojď si Houte 🙂

  2. hout says:

    No tvl. co ti na to mám říct. Především, vem si lopatu a postav si co chceš.
    A teď k věci. Markovy trailsy jsou pět let stejný, v podstatě žádná změna. My stavíme dvě lajny za zimu, kopem ve sněhu, v mrazu, v čelovkách po práci, aby se to posouvalo a lajny se dodělaly. Najít pak ještě energii na stavbu něčeho pro děti, navíc když ty děti nejsou, na to prostě není síla a chuť.
    Kromě toho, celá věc má ještě jeden důležitý rozměr. Dětem postavím boule na vlastní zahradě. Ne v lese, který je v ilegalitě. Dětský vlnky ti do lesa natáhnou děti, který tam nechceš. Který tam jezdí samy, když tam ty nejsi. Nemají rozum, neví nic. Rozjedou se v klidu na bouli rychlostí, která je vyšle přes řidla na budku, přijdou domu (v tom lepším případě) rozbitý, úzkostlivá matka se vyděsí, v noci v posteli vynadá fotříkovi, fotřík podnikatel zapojí konexe a trailsy jsou v kopru dřív, než bys řekl švec. Tohle je realita, která se v Jičíně stala a mě děsí dodnes. Řešení je jednoduchý, dětem nic takovýho nenabídnout. Posh nemá ani baby lajnu, ani dokonce EMO lajnu, možná vědí proč. Asi tak.
    Jestli to dopadne a bude les náš, možná se něco objeví, ale pořád si tím nejsem jist, jestli je to dobrá volba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *