V zimě se nejezdí!!!

V zimě se nejezdí, ale zevlí.

Zima, tohle období bych zrušil jednou provždy, nemám jí rád. Žádný sukýnky, žádný tílečka, žádný pivečka večer na zahrádce u Šuků po odpolední trailsový session. No uznejte, k čemu je to bílý zlo a mráz dobrý? Už možná 15 let razím jasný heslo: v zimě se na kole nejezdí. V zimě se zevlí, chodí na pívo a medituje nad tím, proč to nemohl vzít ten praděda Čech ještě o něco dál na jih. Přesto někdo nesdílí tuto zajisté rozumnou životní filozofii, no jen posuďte sami. Kroutil jsem nad tím hlavou velmi, kde se ten entuziasmus v lidech bere. Takhle vzít lopatu, rejč a mazat do lesa postavit něco kloudnýho, na čem se bude přes léto lítat vysoko, to bych pochopil, ale jezdit na kole?

Už jsem začínal propadat panice, že je se mnou možná něco v nepořádku, když v tom mě zachránil pan Hugo, který má dozajista pravdu. High five pro Cykloferdu, tohle je dobrý.

PS: Poznámka od Kudra, v zimě se prý jezdí pouze a jenom švédský trailsy, proč ne.

 

This entry was posted in Czech stuff and tagged . Bookmark the permalink.

5 Responses to V zimě se nejezdí!!!

  1. hout says:

    Čau Jirko, proč zevlit? Protože je tam zima jak v Rusku a takovej pěknej zevlink s kámošema v knajpě při svařáčku.. nádhera. Je mi ale jasný, že to by Papál nikdy nepřipustil 🙂

    • Jirka Z. says:

      Ale máš recht! My to zas tak nehrotíme, teď když byla fákt velká kosa sme preferovali taky spíš hospodu a zewlení. O tom žádná.
      Spíš jen když je do těch dejme tomu mínus pěti, zem pěkně vymrzlá, sněhu nic moc proč se lehce neproskočit, uklidnit se a pak zapadnou do hospy 🙂 Jinak jak vidím u vás je té bíle sračky podstatně víc, ja jen lehce přemetu a jedu, ale jen tu trošku v lese, louka, na tu si ještě počkáme…

  2. hout says:

    Hehe, to já mám jiný způsoby, jak se uklidnit.. Skočit si zmrzlej na jednom skoku, to se tak akorát vytočím 🙂 Ani Kudr už nemá takovýhle nápady, když to nemůže vydržet, zajede si do Stráže.

  3. Jirka Z. says:

    Holt jiný kraj jiný mrav u nás platí radši zmrzlou hlínu než překlížku 😀 a naš sice mini les už o jednom není…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *