Suchojam 2024 – pozvánka

Poslední letošní velká trailsová akce, Suchojam 2024, nás čeká už příští víkend 21.9.2024 v Praze na Suchdole, taky už mnoholetá tradiční to záležitost. Kdysi v podstatě dirtový contest se za roky posunul do pravověrnýho trailsovýho jamu, kde se hraje spíš na vlaky a radost z ježdění než na body a píčoviny. A to je dobře. Na Suchdole na vás čeká na rozjetí Baby lajna, kde si dají mladý pušky svůj jam, potom hlavní lajna pro všechny se super zábavnou rozdvojenou druhou částí a nakonec pojede taky Lesík, což jsou skoky poctivých rozměrů, kde se bude pořádně lítat. V plánu jsou určitě nějaký srandy a soutěže, jak už to tak bývá. Dokonce se chystá vlastní verze Kosákova hellslidu, po řáholeckým šílenství jsem na to opět hodně zvědavej. Do toho bude hrát muzika, poteče pívo, něco k zakousnutí taky bude a večer mejdan s kapelama, jak se sluší a patří na pořádný akci. K poslechu a tanci zahrají punk rockový Krang, mladí rap MCs Kill me, obě kapely udělaly velký dojem už letos na Vápně. A nakonec zásadně vzácná záležitost s trailsy u nás neodmyslitelně spojená, mluvím o Braindead, kteří se po dvou definitivně posledních koncertech a loučení s fanoušky rozhodli zahrát na Suchdole (naposledy) znovu! Tohle může být jedinečná příležitost si Braindead ještě jednou poslechnout, případně zapogovat. Co se mi na Suchdole osobně líbí nejvíc, to je vždy příjemná, pohodová atmosféra, prostě akce, kde cheš být. Nezbývá, než se těšit, vidíme se příští sobotu.

Bližší a aktuální info můžete sledovat také na FB.

This entry was posted in Czech stuff and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Suchojam 2024 – pozvánka

  1. Pan Vomáčka says:

    Noo tohle vypadá celkem dobře. Dokonce to na mě dělá dojem že si borci na Suchdole vytáhli hlavu ze zadku. Jenom to teda trochu zavání kopírkou ale co už.
    Hlavně sem chtěl poděkovat Jihočechům že do Prahy dovalej nějakou tu kulturu. Doufám že to někdo ocení až se zas budou rozdávat nominace na medaile, ocenění a píčoviny.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *