Řáholec Jam 2024 – poslední info

Trailsová lesní oslava vypukne už za týden a tady přinášíme poslední info. Harmonogram, začínáme v pátek a pátek je taky den určený k tomu si dobře a v klidu v lese zajezdit. Sobota nabitá a naditá, bude to veliký. Komplet harmonogram vypadá takto:

Pátek 23.8.2024

14:00 Hraje muzika, teče pívo, volná session na všech lajnách

20:00 Šestnáct palců aneb ukaž koule – soutěž na 16ti palcovým kole

21:00 Rip Club & DJ Yung Mezu  – koncert

Sobota 24.8.2024

10:00 Hraje muzika, teče pívo, volná session na všech lajnách

13:00 TBB Kids race – závod pro děti do 12ti let na pumptracku

14:00 Oldschool bicycle motocross – soutěž na retro bmx kolech

15:00 Bordel – contest na Bordel lajně

17:00 Nová svině aneb máš styl? – session na největší lajně o nejlepší styl

19:00 Hod kolem – soutěž

19:30 Chlívek – koncert

20:30 Kosákův hell slide – soutěž

21:30 Jet8 – koncert

23:00 James Cole – koncert

Contest na Bordelu, prize money 10 000 Kč rozdělíme mezi 10 největších killerů, porota zkorumpovaná jak jinak, každopádně tady půjde více o to protrikovat celou lajnu, než vytočit jedno salto mortale. I když i salta mortale se samozřejmě počítají 😊

Nová svině aneb máš styl? A taky koule? Ha, největší lesní lajna Nová svině, rovný skok ani jeden, ale za to na tably, lookbacky, trna a šály jako dělaný. Ukaž, co v tobě je. A kdo během týhle session dojede do konce, dostává zdarma vstup na afterparty, yes.

TBB Kids race, závod pro děti do 12ti let na čas na lajně zvaný Panna, což je v podstatě pumptrack trochu z kopce, jen ať si potěr taky zajezdí. Podporuje TBB BIKE.

Soutěže, napsal jsem to do harmonogramu a těšte se. Finále všeho Kosákův hell slide a tohle bude masakr.

Speciální hosté, ze Španělska přiletí Gabi a Pitu, prvotřídní rideři původně z Argentiny, jejichž celý jména neumím napsat, natož přečíst. Prostě Gabi a Pitu a věřte, že je nepřehlédnete. Kromě toho se do lesa chystá početná výprava z Rakouska, Německa, zkrátka bude to velký.

Afterparty, tohle bude taky veliký. V pátek na rozjezd jičínský rapy Rip Club ve finále líznutý drumíkem od Dj Yung Mezu. V sobotu Chlívek, Jet8 a James Cole, co dodat. Vstupenka na afterparty 250 Kč, z něčeho se to zaplatit musí, to je jasný.

Co se týče parkování a nocování, parkovat se dá všude kolem lesa a spát taky, platí však základní a jediný pravidlo: NEBUĎTE HOVADA. Nedělejte zbytečný bordel, neserte místní, kteří mají o kus dál zahrádkářskou kolonii a jezdí po silnici kolem lesa, chovejte se slušně, odvezte si svůj bordel.

Jídlo, na letošním Řáholec Jamu bude už od pátku nadupadný stánek s jídlem, hamburgery, tortilly, všechno možný, hlad nebude a nebudeme se muset mačkat na pidi roštu, který v lese taky je.

Co dál? Jo, bude merch, vysoce limitní a vysoce omezený, díky tomu zásadně vzácný. V pátek hodíme do stánku 40 triček Řáholec Jam a v sobotu dalších 40, k tomu 30 super limitních triček LES. Přišel jsi pozdě? Sorry kámo. Rychlejší bere, tak to je a bude.

ŘÁHOLEC JAM 2024, L.E.S. trails, 23.-24.8.2024, podporuje TBB BIKE, Dirty Parks a lesní crew.

Special guest číslo jedna, Fly bikes rider Pitu.

Special guest číslo 2, bývalý top dirtař původem z Argentiny Gabi.

This entry was posted in Czech stuff and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *