Dirt Rules!

Po dlouhé době taky přihodím něco do placu a z trochu veselejšího soudku než Hout v předešlém případě (BTW nejde než souhlasit s oběma). Sezóna se blíží. Letos nějak pomaleji než předchozí roky, je skoro půlka června a zatím nebylo žádné větší ježdění s partou i když jsem vynechal vítání jara, ale co jsem slyšel tak to v lese úplně nejelo. Pak super pumptrack challenge v Železnici, ale většina na čumendu, po akci rodina, kecy v kleci a zapíjení Čeňka Prochyho (gratulace Prochy, další fotr a že jich letos ještě přibyde). Tak trochu naladíme tu nadcházející jezdící atmosféru a nemůže být nic lepšího než skoro třičtvrtě hodinový počin Stew Johnsona za kamerou se současnou špičkou americké trailsové scény (řekl bych, že je tam většina lidí, co za něco stojí – kdo chybí?) a z pravděpodobně nejlepších spotů na světě. Nechybí Halahani a jejich spot, trails rider of the year a nás všech dobrý kámoš a kalič Mark Potocz s bráchou a jeho spot Hazelwood (prdel jak Clint nechápe, jako všichni co to vidí poprvé), Posh s lokálama Jay Bonem, Mikem Stauferem a skoro lokálem Brianem Fosterem, Catty s lokálama v čele s Fachmanem Andy Schwantzem a spousty dalších. Zkrátka must see! i když ne úplně horká novinka, tak třeba někdo nezaregistroval.

This entry was posted in Czech stuff and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Dirt Rules!

  1. hout says:

    Zcela zásadní trailsové videjko posledních let. Škoda jen, že tam je v podstatě jen ten Hucker z top dirtařů. Jinak ta atmosféra, kamera a celkový rukopis Stew Johnsona, fakt paráda.
    Jen poznámka Frenku, Foster se ve videu objeví jen u Clinta a sám o tom říkal, že byl snad po dvou letech na trailsech a ještě z toho byl 14 dnů nateklý, má v hajzlu kolena. Tudíž dělat z něj skoro lokála na Posh není úplně přesný 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *