P.R.A.V.I.D.L.A.

Pravidla, nesnáším je a razím teorii, že jsou proto, aby se porušovaly. Přesto jsou některý, který by z respektu k věci měly být dodržovány, třeba ty lesní.. Pro všechny vidláky, kteří nevědí, co se sluší a patří, dobře poslouchejte. Cizí trailsy nejsou veřejný hřiště, kde je v pohodě vše. Když chcete jezdit, oukej, jsme otevření a nikoho slušnýho nevyhodíme. Stačí dát vědět, zeptat se, dodržet základní pravidla na místě, jakože žádný odpadky, zahodit kaluž či bahno, opravit po sobě, co jsi rozbil. Nemyslím si, že je problém na kohokoliv z nás sehnat v dnešní době kontakt a zeptat se, jak na tom les je po těch bouřkách a jestli se bude jezdit.

To poslední, na co mám v pondělí po práci náladu, když si jedu na chvíli do lesa skočit, je spravovat uražený nájezdy a dopady, hledat po lese koberce, který borci použili do mokrých mezer na přikrytí bahna a zahazovat vyježděný koleje. Jo, přesně tohle jsem v pondělí v lese našel, netřeba dodat, že vzorky kol byly sakra hrubý.. Není nic snadnějšího, než natáhnout řetězy a les po letech opět zamknout, vyoutovat tak všechny, co nemají klíče. Myslel jsem, že tohle už nebude potřeba, evidentně jsou však někteří stále nepoučitelní. Takže, vzkaz všem, chovejte se slušně a nedělejte takovýhle píčoviny, nebo les zamknem a bude. Opravdu doufám, že se tohle už nebude opakovat a nebudeme nuceni dělat nějaký opatření proti nevychovaným návštěvníkům. Díky čau.

This entry was posted in Czech stuff and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to P.R.A.V.I.D.L.A.

  1. honza says:

    zajímavý, že v týhle době ještě existujou takový kreténi … je dost pravděpodobný, že to museli bejt lidi co taky čtou tyhle stránky … a ani slovo omluvy nebo vysvětlení, styďte se vidláci!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *