Vans Dirt&Roll – last words

Sám nejvyšší, Corey Bohan. Kdo tam byl, viděl to na vlastní oči. Kdo ne, má smůlu, tohle popsat nejde. Nikdo to tam nemá jako on, nikdo.

Tak jo Vans Dirt&Roll, dobrý to bylo. Ne to je asi hodně slabý slovo, bylo to moc a ještě víc, zkrátka nejvíc. Tady útržky nesmyslů z Houtovy narušený paměti, co že se to vlastně dělo. Milevsko, klasika, která nikdy neomrzí okořeněná o Corey Bohana, co chcete víc. Večer poprvý v životě humr, díky Red Bullu za to. K ránu srandy s Příbou a Mlaďákem, kdo zná tohle duo, ví. Čtvrtek les, Corey je pán, to je jasný. Pátek vedro moc, večer session na Dirt&Rollu a ještě víc večer mejdan se vším všudy, padlo dvacet sudů Kozla.

Bobo Ujvari, maďarský killer, který lítal ze všech nejvýš. Luxusní 360 tobogan.

Sobota, budím se na rozjezdu, dáváme se do cajku, vedro moc, trénink a kvalda, bohužel se štípe Piotr Kolodziej, jeden z nejtalentovanějších evropských dirtařů posledních let evidentně přešel na štýlo kytara-bong, Příba a jeho cancan landing, to je dost, koupačka dole v Šibeňáku, Příba málem chytil zlatou rybu, odpolední žár, Spirala, Marcin Wroblewski a Piotr Kolodziej, tohle byla hodně dobrá hudební vložka. Finále, ze speaker věže milion lidí kolem, milion, atmosféra nejvíc, MARCIN WROBLEWSKI, americký řidič kamionu z 60. let si definitivně získává dav, Corey Bohan, sám nejvyšší, jak píše Kuba Najman, při jeho 360 se zastavuje čas, Vilibald a největší vykrákanost, jaká existuje, Šlézka s double bičem na hipu před klopenkama, cože? Trápící se Dudo, kam se to podělo.. Onýs ve štýlu se super trikama přebírá pomyslný gold nejlepšího českýho dirtaře, bez řečí, Bobo Ujvari a jeho popírání zákonů gravitace, Simon Moratz decade v lajně a 360 flip na konec. Ještě dnes slyším ten řev lidí, tu neopakovatelnou atmosféru jičínského Šibeňáku naplněného k prasknutí lidmi. Tohle bylo finále se vším všudy, žádná o tom. Hudební produkce, vynikající, ale vynikající První hoře a na závěr klasika v podobě Status Praesents, hell yeahh. K tomu všemu nejvíc Vans truck, pivo pivo a pivo, abychom neumřeli žízní, suma sumárum 60 sudů za víkend, vesměs nadšené diváctvo, krásné slečny, někdo v pogu a někdo v chillu, maximálně spokojený Corey Bohan, za rok prý určitě znovu, pozitivní vibrace linoucí se všude kolem, prostupující tuto magickou noc a marná snaha unaveného mozku mého zachytit každý okamžik lehkého stavu našeho bytí.

The Wifebeaters, mejdan v plným proudu.

Za rok znovu? Doufejme že ano, že se to povede, Kudr do toho půjde nanovo a za rok znovu, Vans Dirt&Roll ještě větší a lepší. Lze to vůbec? Kdo ví, jisté je, že laťka byla nastavena nesmírně vysoko a překonat ji nebude vůbec snadná záležitost. Ale mluvíme o Jičínu, město pohádek, kde možné je vše. Díky Kudrovi a celý crew za neuvěřitelný zážitek, bylo to nejvíc!!! Vans Dirt&Roll, 29.30.6.2012 v Jičíně, kdo ví, ví.

Věrný koně s panem kozlem, jak nám jen chutnal. Party is over, za rok snad zas.

První část fotogalerky a report od Kuby Najmana na stránkách Dirt&Rollu, ofiko videjko čekejte někdy koncem měsíce.

This entry was posted in Czech stuff and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Vans Dirt&Roll – last words

  1. Mato-Ruben says:

    Fuuuha az mi srdce busi z toho clanku a reportu :))… co sa stalo Dudovi? Nezvladal teplo? Cakal som, ze jazdenie s Bohanom ho vyhecuje do neviem kam az… Kazdopadne GRATULUJEM !!!!!! BEST OF BEST !!!
    ( P.S. Je na poslednej fotke Deluxe TECH2 ??? :)) lebo presne ten isty mam aj ja 🙂 )

    CHEERS z Martina- Slovensko !! Buduci rok uz urcite, alebo este ak bude JAM v L.E.S. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *