(ne)Ztracene negativy

Tri roky zpet se jelo tradicne na Zimu do Malagy. Dve T5ky a 5 floutku. Kola, motorka, padak, lezeni, pivo, pivo a pivo.
Fotky jsem celou dobu drzel, pac jsem je nabidnul Simonoj do jeho tisteneho projektu TUCET ZINE.
Po dvou letech to vydal za pomoci Sasi, a ja po roce mam praci, kde je k dispozici pocitac. Kdo nevidel vidko od Jirky Zouhara, rozhodne stoji ZA TO¡
Vic rikat nebudu, dal jsem si praci s popiskama.

Vesela parta dosedla na plazi v Malaze. 2x T5 plus 5 bruuduu.

Michal v pocket airu, pod nim to reze Milan a vse chyta Jirka.

Vejslap na vychod slunce nedaleko jezera El Chorro. Budik byl tusim 6.30h, coz na dovolenkovej rezim byl celkem hardcore.

Na rovinu si musime rict, ze za posledni tri roky, je El Cable jeste na zivu diky kazdorocni zarputilosti Vincenta. Letos se snazim trochu ja, at ma Vincent radost az v lednu prijede a veme za to poradne… snad to vse dobre dopadne¡

Thor a Earl, hahaha

Kazdodenni optimismus po ranu, kdyz se na par hodin oteplilo… tankujem plnou¡¡¡

Dirty Parks reprezent jak hovado¡ Stejne je pekny, co nam prace u Kudra umoznila. Diky¡¡

Vodou se neplaca, kropime jen hlavni lajnu. Smutny ze cech to uci spanely co brecej, ze maj problemy s vodou… pak pitnou mejou ulice kazdy rano po fieste… blazinec

shooting content, shooting na disk, klipy na duchod…

David z Francie. Hrozne zvlastni clovek, i na frantika. Dal jsem mu ale sanci a cela parta ho naonec dobre prijala. Strasnej srdcar. Nakonec s nama byl v Kostalove na koupaku a daval tocenyho krakonose, nebo paku… bmx rodina¡¡¡

Jirka v Sale na prostrednim skoku hlavni lajny. Ten rok byla rekordni zima. Nefungovali sprchy ve skateparku. Davli jsme koupacky v mori v 10hodin vecer po jezdeni. Jirka zacinal jezdit cerstve po trablech se zadama vcetne operace. Hrdnina jak to daval, navzdy smekam.

Vysmatej a my taky. Ze ho nikam neneseme rozlomenyho na dva kusy.

Furs na legendarnim spotu prehrady nad mestem. Nezda se to, ale myslim ze to dal nejvejs, jakoze nejvejs ever. Jednou se skoro zabil.

Michal na poslednim. Dobrej na triky, poctiva velikost.

Furske¡ Prvni hip lajny. 270 tabletop. Jedinej, kdo to tam kdy dal.

Torremolinos dirt park. Nazev zcela odpovida a sedi. Ale zas tak spatny to neni. Makacka na rovince bejvale bikrosky, ale zabavi.

Jirka. Kluk z plakatu. Sala na prvnim, na kterej to jede kolik chces, a muzes vzit jak chces.

Mit hladci gumy, ani se nemuselo sejpovat.

Matros ultra hustej. Najezd se dopolko celej prehodil a odpoledne jezdil. Bez desek. Tomkova motorka zasadne pomohla.

El Cable trails. V breznu se mozna s nekym uvidime coz¿

Pitu pred jeho praci v Recyclo Bike Cafe. pul servis pul hospoda. Kdo dojede na kole na jidlo a piti 15%off, bozi¡

Carlos a jeho alleyop tabletop. Po trech letech se to ted uci znova. Tak to uz bejva.

Carlosuv tairslide na poctivym skoro 3m radiusu.

Gille, tady asi 14 let. Mel na to vyhravat olympiadu. Loni rozsekal y dospelaky v pro kategorii na spanelskym mistraku. Ted uz rok nejezdi. Posilka a bojove sporty.

Opet Luis a stejnej skok. Jeho osobytej tairgrab lehce do whipu. On je muj nejoblibenejsi spanel tim jak jezdi. Neni to jak Layos nebo Pitu, ale ma to proste neco, co je jedinecny.

Luis v turndownu na nejvetsim skoku spotu. Takovej druhej na Digu. Mozna lehce vic.

Luis¡ Je to cert. povinnost nosit rousku v cele arealu skateparku, vcetne trailsu. Jsou to tri roky a prijde mi to vic ujety jeste ted.

Carlos v haluzu, haha

Za mestem na kopci zvanem Pinares. Porlejzame vyskvotovanej megapalac. podle vykresu, asi nejakeho vyrobce jachet. Ale cert vi.

Po vic jak mesici cekani jsme na prvni ofiko kalbe v centru a jedou bary. Parta v euforii. Pak nas tady sacovali benga. Byly i nejakz pokuty. Ja u sebe kudlu, stazenou rit, ale pohoda.

Moje nejoblibenejsi fotka tehle serie. Michal na hipu . Slusne vysoko, ciste trefeny, hezkej svetelnej efekt.

Malinkej betonovej pumptrecko skatepark nedaleko Ruben bowlu. Design takz od Rubena. Dost zbrkly a tezky. kupodivu tenhle radius Milanoj padnul do oka. Neni to jen fotkou, lital v nem fakt uvolnene i na zivo.

Micezka vypiloval alleyop. Na tenhle pokus uz jel fakt pilu.

Parta chilluje po session.

Milanuv libovej nac nac na funboxu. Dost placatej dopad, ale lehce prohnutej a odpal super. Mystic by se mohl z tohodle praveku jeste dnes ucit.

Antequera. Legendarni park. Navrhnutej Javim Ortegou. Dost dobry misto. Pitu ve FJtailwhipu.

Vyhlidky a posedy

Tohle je ten gap, kterej skocilo jen par lidi na mtb. A pak Garret na BMX. Rozjezd peklo, dopad neni rovne, odjezd peklo, vsude stromy. Jen zadni brzda (ne kotoucova, haha), klasicky plaste… magorina¡¡¡ Byl bych zvedavej na takovyho Fasouna v jeho soucasny absolut rozjezdenosti. Troufnes si v Lednu¿¿

Bary a restaurace vecne otviraly a zaviraly. Kdyz to jelo, museli jsme davat¡

Prochazka v okoli Casa de Lechuga.

Vymena oleje a filtru by Tomka. Azyl u Lechua na baraku byl behem nekolika dni deste k nezaplaceni. Kord v prubehu tvrdyho covidu.

Trocha cikanstvi na parkovisti. Ten parkac primo u parku se schovivavosti hoodu je k nezaplaceni. Snad to zadnej debil neposere.

This entry was posted in Czech stuff. Bookmark the permalink.

2 Responses to (ne)Ztracene negativy

  1. hout says:

    Dobře ty Kubo. A popisky super.

  2. Kuba says:

    Tohle byl vyber pro Simona, ze ktereho pak vybiral jedte on. Az se v lednu dostanu v Lbc na svuj disk, dam jeste update se slusnou porci navic! Letos fotim na digital a regulerne tu ziju. To pak tady bude stat za clanek😎🍻

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *