Zima v Česku a Mike Saavedra

Počásí nám už nějakou tu dobu k ježdění nepřeje a tak nezbývá než začít zimní nahazování. V L.E.S.e co jsem slyšel 30 cm listí a zítra to má vystřídat sníh a podle předpovědí začne bílý teror. U nás tomu zas až tak nevěřím, bude pršet, a jestli něco spadne, tak to hned roztaje, takže můžem vesele kopat. Bohužel já jsem out tak dofám, že Šebe s Patrikem něco nahodí, plány máme veliké.

S tímhle počasím se zdá, že náš web taky trochu upadá do zimního spánku. Pravda, nebude tolik novinek co se akcí u nás týče, ale myslim, že aktuality z LESa, kde se nahazuje o sto šest a plánují se i nějaké brigádky, vám to vynahradí. Navíc čekejte žhavé info od Kudra, který staví dirty pod střechou ve Stráži a info o prvním svezení se tu taky jistě objeví. Maras ještě o víkendu jezdil, ale přes zimu má v plánu taky stavět, takže novinky od tohodle typa budeme sdílet, stejně jako videa z teplých krajin a začnu hned videem Mika Saavedry z Lake Tahoe. Lajny vypadají hrozně zábavné. Zůstaňte naladěni

This entry was posted in Czech stuff and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Zima v Česku a Mike Saavedra

  1. loner says:

    Čau Frenku, moc pěknej les ve videjku. A to ježdění u nás už bylo poslední, počasí je jaký je. Škoda, nevěnoval jsem tomu vůbec tolik času, kolik jsem chtěl. Plány byly najet lajnu až dolů a vono hovno. Zkusil jsem ho i když před ním bylo měkko, protože jsem to nevydržel a do jara bych si mlátil vzteky do kulí. No a byl jsem podle očekávání krátkej, tak jsem se zase trochu poválel a s dobrým pocitem ukončil sezónu 🙂 Příští rok ta lajna bude mnohem lepší. Ať je noha brzy na pedále!!!

  2. frenk frantik says:

    díky Marasi, snad se k Tobě do lesíku příští rok konečně podívám

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *