The Black Magic Sessions

Už to je nějaká chvíle, co jsou tyhle vidka venku. A stejně je sem dávám, dobrý věci by se měly šířit. Viděl jsem spoustu záběrů z Posh, ale nepamatuji si, že by některé zachycovalo tak autenticky celý tohle magický místo. Nezbývá než polknout slinu a těšit se na novou trailsovou sezónu. Letos je PA v plánu, yes jou.

J-Bone

Ještě pár poznámek k videjkám. Objevuje se v nich řekl bych klasická Posh sestava, kterou potkáte při denních sessions, nechybí samozřejmě Brian Foster a Clint Reynolds. Kromě nich se sem tam mihne i spousta zajímavých lidí. Potěšili mě legenda Garrett Byrnes nebo Credence týpek Matty Aquizap, hlavní digger na Eastside v Austinu, jehož osobitý štýlo ve velkých výškách nelze přehlédnout. Bez povšimnutí by neměl také rozhodně zůstat samotný autor těchto videjí, Jay Lonergan alias J-Bone. Tenhle typ je spojen s Posh trails v podstatě od samého počátku, dodnes je zde hlavní postavou, trailsy jsou pro něj vším. Jak řekl Joe Rich minulý rok v rozhovoru pro Dig: „It’s one thing to do it for a year or two, but almost twenty years now, that’s a different breed of human.“ 20 let tvrdé práce, dřiny a odříkání pro dobrou session, pro lepší místo k ježdění, pro radost.. J-Bone žije a dýchá pro Posh, je duší tohoto místa, které se postupně stalo největším trailsovým rájem. Co více říct, snad jen, klobouk dolu přátelé. Ti z vás, kteří ještě tyhle dílka neviděli, pohodlně se posaďte a koukejte.

Embedly Powered

via Vimeo

Embedly Powered

via Vimeo

Embedly Powered

via Vimeo

Embedly Powered

via Vimeo
This entry was posted in Czech stuff and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to The Black Magic Sessions

  1. Fish says:

    Houte díky za to, protože když nestíhám pravidelně sledovat co kde a jak, tak pokud se tu čas od času objeví to nejlepší z poslední doby, jedině dobře 🙂 Některý záběry, kde je všechno zelený a vyniknou jen ty hnědý lajny, jsou fakt Magic…

  2. dusan says:

    pecka, už se těšim na vylet kamo

  3. Kuba says:

    Garret je u mně prostě pán, sjel jsem ty videa na vsech webech co byly… A tady si je dam s chuti znova:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *