4:19

Tento projekt se nedávno objevil na webu a myslim, že je vhodná chvíle jej sdílet. Po té, co se tu rozebral bikehall, a co jsi budem, nebyla to žádná sláva, si představte, že kromě těch kolotočů, které dnes každý hrotí do molitanu vás nějaký fyzik srovná se skokanem na lyžích, sedne si s váma do pracovny, do kompu zadá všechny možné údaje, jako je vaše váha, počasí na daném místě, rychlost, úhel odrazu a podobné sračky a vypočítá vám vlastně celý skok. Nebo jinak, nahážeš si skok, máš nějakou představu jak bude vypadat, vytvaruješ, vyplácáš a utíkáš domů zjistit jak rychle se máš při daném úhlu odrazu rozjet. Navíc musíš šaškovat v tělocvičně a udělat ze sebe gymnastu. ROFL Kdoví, jestli je tohle pro ty kluky pořád zábava, která je u mě na prvním místě.

Za mě to fungovalo tak, že kdo si skok postavil ten si ho odpanil a zastávám to pořád. Asi neznam větší hec a posouvání vlastních hranic než naskákávání nových skoků. Někdo na to může mít jiný názor tak klidně piště do komentů. Každopádně začátek videa chválím, protože Dane Searls si zaslouží naprostý respekt. O tom žádná, ale tušim, že on to cítil trochu jinak.

Jak bude projekt pokračovat budu dál kroutíc hlavou sledovat. Stay tuned

Embedly Powered

This entry was posted in Czech stuff and tagged . Bookmark the permalink.

5 Responses to 4:19

  1. kuba najman says:

    ty vole k čemu to je, že možná pět lidí na světě, na to vypěstovanejch, bude umět skočit 20ti metrovej skok možná pěknou 360kou. Tohle bmx nikam podle mně neposouvá. Je to nedosažitelný scifi, který moc lidí nebude tankovat, stejně jako ty slavný bigairy

  2. hout says:

    Mně se to líbí. Ty profesoři, věda a cirkus kolem je stejně jen pro média, aby to někdo zatáh. Nakonec si borci postaví hovaďáckej skok, hovaďáckej rozjezd a budou stát oni nahoře, to musí být kurva adrenalin. Je to masakr, pokračování práce Dane Searlse. Jistě pro bmx to nic neznamená, ale stejně jsem zvědav, kam se to dostane, kolik a jak vysoko se na tom děckým kole dá dát 🙂

  3. zachy says:

    Plně souhlasim s Houtem. A srovnání s BigAirem mě přijde mimo mísu, nejde porovnávat lajnu mega skoků (s hranou na dopadu) a dřevěný humusácký monstrum, na jehož rozjezd tě musí vyvézt výtah. Osobně Big Air nemusim vůbec.

    http://www.youtube.com/watch?v=KaaX0tfd-mU

  4. zachy says:

    Ale velký mega dirty, to je jiná písnička.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *