Kalbus trails tour!!!

Update pátek 10.5.: Yes jou, to se to rozjelo. Bus je předběžně plně rezervován, více info o případných posledních místech v neděli večer. Díky čau.

=============================================================

Další kolosální nápad je na světě. Kalbus trails tour, výlet party kreténů se zálibou v hliněným ježdění, výlet do Německa, výlet autobusem, řidič nikdo menší než pan Příba.

Odjezd: čtvrtek 23.5.2013 v 19:00 z pražských Letňan,

Cíl cesty: Chemnitz trails na pátek, Plauen trails jam sobota.

Návrat: neděle 26.5.2013 až dojedem.

Cena: 700 Kč na osobu.

Počet míst omezen na 30, abychom se s tou bagáží a kolama vešli. Již teď je přihlášených okolo 20 lidí, takže kdo má zájem, neváhejte, dokud je čas. Vybírám předem zálohu 500 Kč, nechci v tom zahučet raketu, když mi pár lidí řekne 2 dny předem, že nejedou, díky za pochopení. Zkrátka kdo chce jet, ozve se mi na mail, dostane číslo účtu, pošle nebo vloží 500 Kč se svým jménem v poznámce pro příjemce a stává se oficiálním členem tohoto bezpochyby kolosálního výletu. S sebou kolo, spacák, pulitr a dobrou náladu, slabší povahy pro jistotu stan. Jen pro představu účastní se parta jičínská, liberecká, Benďáci, Ruben a Adam Robenek z Havířova, Mlaďák, Dudo Antalík, Onýs a další včetně několika slečen.

Slovíčko ke spotům. Chemnitz: Hezké a nenáročné trailsy pro každého v příjemném prostředí, několik lajn, skočky od malých po střední, tady si zajezdí každý.

Plauen: trailsový jam na místních trailsech, který mají dvě části, jednu lesní, která splňuje nároky výborné trailsové lajny, pouze pro zkušené letce, druhá část na otevřeném poli představuje nenáročný ale zábavný skočky spíše malých rozměrů plus jedna lavice na triky a pump track, opět spot pro každého. Loni jsme v Plauenu byli a bylo to dobrý, článek tady.

Jamu v Plauenu patří mezi největší a nejprestižnější v celým Německu. Letos bude součástí programu kromě celodenního ježdění také živá muzika, mimo jiné vystoupí jičínská kapela Braindead s frontmanem Kudrem. Zkrátka tohle bude velká sranda, kterou by si neměl nechat žádný milovník hlíny či dobré zábavy ujít.

Přihlášky a info u Houta na mailu bmx.hout(at)email.cz

This entry was posted in Czech stuff and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *