Panamoka srovnána se zemí!

Právě jsem na FB narazil na fotku, kterou tam uploadnul jeden z hlavních lokálů Panamoka trails – Nic James. Okolnosti zatím nejasné, pravděpodobně ale nějaký officer vznesl rozsudek, který je fatální. PANAMOKA TRAILS končí. Jeden z top 5 spotů Eastcoastu je srovnán se zemí. O to víc mě štve, že mi loňský Eastcoast trip proplul mezi prsty a na Panamoce už si nikdy nezajezdím. Tyhle trailsy loni oslavili desetileté výročí, charakteristické byly dlouhýma lajnama (10-12 skoků), které nebyly vůbec zadarmo. Od Catty a Posh se lišily především v tom, že tady se muselo sakra houpat, aby jsi z nich vymáčknul maximum (pozn. Catty a Posh jsou spíš přelétávací skoky). Tím byl tenhle spot jedinečný. K tomu písčitá hlína, vůně jehličnatého lesa, bylo tam prostě dobře. REST IN PEACE PANAMOKA!

This entry was posted in Czech stuff, English stuff and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Panamoka srovnána se zemí!

  1. frenk frantik says:

    ty vole to je na hovno, ještě nedávno jsem psal oslavný článek na Panamoku a teď že už neni 🙁 nejednou byl tento spot naším nočním zachráncem když nás odevšad vykopali a my neměli kde spát, velká škoda

  2. hout says:

    Do prdele, teď jsem prolezl všechny zdroje, to je prostě průser jak svině. Zjišťuju nějaký podrobnosti, podle všeho to bylo bez jakýhokoliv varování nebo diskuze. Tohle je prostě na hovno. Panamoka byl pravděpodobně můj nejoblíbenější spot v US, borový les, super skoky, příjemní lokálové, daleko od všeho, takže to není tak “busy” jako B-town, kousek na pláž.. Tvl. tohle je hrozná škoda. RIP Panamoka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *