Austrálie

Poslední dobou chodí od protinožců dva typy videí. Buď je to gymnastika ve stylu “World first flérčtrnáctsetčtyřicetkoloběžkaflipbár” nebo naopak stylové ježdění s minimem triků v bazénech a na hlíně. Osobně se radši kouknu na to druhé. Tady jsou nějaké novinky z té pohodovější strany australské scény.

Embedly Powered

via Vimeo

   Dylan Lewis je naprosto neznámej týpek jezdící za naprosto neznámou značku Nightfall. Ale tenhle týpek motá obrovský tři šestky přes hlavu, v čistotě šál a tablů si nezadá s Clintem nebo Aitkenem a co se týče výšek v bowlu, myslím že by to byl s Duganem vyrovnanej battle. K tomu si připočtěte punkovej soundtrack a lajny na vyladěným australským spotu Snakewoods a asi není potřeba dodávat, že je tohle video naprostá pecka. Navíc Nightfall není žádnej velkododavatel kol pro australský supermarkety, ale celkem férově vypadající značka. Vizuál jejich stránek tvoří momentky z australských trailsů, tihle kluci to cítí srdcem.

   Chris Harti se poslední dobou zařadil mezi nejlepší trailsové jezdce na světě. Loni objel několik amerických akcí včetně Dreamline, TRA eventu nebo Welcome Jamu a pokaždé se na internetu objevila fotka, kde dával obrovský polet v šále o metr výš než všichni ostatní. Na podzim pak vzbudilo velký zájem jeho video plné šál a klasických průtahových kombinací. Fit nedávno zveřejnil Chrisův bikecheck, kde je mimo jiné vidět prototyp jeho nového signature rámu, který zatím nemá název (navrhnout ho můžete na Instagramu) a nejspíš zaplní díru v nabídce po rámech Inman a Foster, které letos Fit mezi své produkty nezařadil. V bikechecku však nenajdete žádné info o jeho geometrii. Bohužel kolo Chrisovi někdo ukradl na bowl jamu v Cannbeře, každopádně jeho rám by měl jít co nevidět do sériové výroby, takže se snad brzy dočká plnohodnotné náhrady.

This entry was posted in English stuff. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *