A zase budeme kopat

Společná fotka z digovací session před dvěma týdny, díky všem za pomoc, uvidíme se v sobotu.

Tak jo, nová lajna už skoro stojí, chybí poslední skok a pořádný šejping, jaro klepe na dveře, půjdeme s tím ještě jednou pořádně pohnout. Tuhle sobotu 21.3.2015, zase se sejdeme v lese a dotáhnem to. Sraz dopoledne se obvykle partě moc nedaří, v 11 tam bývám tak maximálně s Kudrem, jsem zvědav, jestli to bude tentokrát jinak. Takže v sobotu v 10 v lese, nebo jak to jen komu vyjde. Beery a buřty s sebou, vercajk taky, jako vždycky. Díky čau.

Dotřetice vysílám pro MTB killery, no dig no ride pánové a nebo si přijďte zasloužit svou roční V.I.P. kartu, comprende?

This entry was posted in Czech stuff and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to A zase budeme kopat

  1. Filip says:

    eeew jezdim k vám se svym přerostlym kolem moc rád, ale mám to setsakra daleko, roční vip kartu si ale rád vykopu jindy, třeba při nějaký víkendový návštěvě, to by šlo ne?

  2. hout says:

    Čau Filipe, VIP kartu si můžeš vykopat při nějaký víkendový návštěvě, ale nejvíc je potřeba pomoc když se kope, což je teď. V dubnu bude ještě Vítání jara, klasická jarní lesní session, třeba tam. Btw. IP z VŠE ukazuje na Prahu, to není zase tak daleko.

  3. Filip says:

    Je to VŠE v Jindřichově Hradci, ale je pravda, že bydlim kousek od Prahy. Spíš mi to zrovna na ten víkend nevycházelo. Ok budu sledovat web a dorazim zalopatit. Díky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *