Postav si dům

Tak když už jsme u toho stavění srubu, u toho cestování, života bez novodobých přebytků a neobyčejných lidí a zážitků, tak přidám docela slušné video, jak si postavit takový skromný, malý příbytek svépomocí. Přiznám se, že jsem to jen proklikal, ale konečný výsledek mě fakt zaujal. Snad ve videu neni použito nic, co by si sám nevyrobil a tím pádem ukázal, jak to vyrobit. Zkrátka mám tenhle lesní život moc rád. Nebylo by uplně na škodu se s tímhle v lese Řáholci pohrát, ale už slyším Houta, že se radši postaví nová lajna a má pravdu.

Embedly Powered

This entry was posted in Czech stuff and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Postav si dům

  1. hout says:

    Líbí se mi ta hliněná koncepce. Ale teda, tohle je projekt na celý léto. Životnost tý střechy i vlastně stěn by mě taky zajímala. Kde vzal tolik hlíny, to tam trochu není dořešený. Ono to něco sežralo. Jestli ji nosil rukama, tak to stavěl rok.
    Lajn je v lese už tak moc, víc jich nikdo nechce, sotva jsme schopní to udržovat (v podstatě nejsme). Cesta je od kvantity ke kvalitě. Postavit boudu.. no úplně na rovinu, k čemu by nám v lese vlastně byla? Přitahovala bezďáky, mohla by vyhrotit situaci s okolím, atd. Asi ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *