Winter is coming

Za poslední dobu se na bmx videa moc dívat nedá, ale někdy se objeví něco co je fajn a potěší. Jak už asi většina ví, tak velký trails pááán Robbo z Villij spadnul z asi 13 metrů vysoké skály a nedopadlo to dobře. Nechybělo moc a mohl ochrnout, ale všichni věříme, že se všechno dá do normálu. Poslední zprávy co jsem viděl vypadali pozitivně. V novém videu z Villij můžeme vidět jedny z mojich nejoblíbenějších jezdců z UK jako je Matt Roe nebo Robbo, ale taky Dylan Lewis.

Embedly Powered

Další věc, která mě hodně překvapila je toto video, které je absolutně mimo téma, ale musím to sem dát protože mě už dlouho nic tak nepobavilo jako malování pérem a zpívání operní písně zároveň, haha. 

Embedly Powered

Poslední věc je video od Ryana Williamse, který zajebe flip a při tom se přilepí na plátěnou střechu.

flip střecha plátno magor

ČAU Adam

This entry was posted in Czech stuff and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Winter is coming

  1. hout says:

    Přiznám se, že na ty videa co jsou denně na CYDI nekoukám, vesměs je to velká nuda. A tak mi i tohle uteklo a to je pěkná podívaná, po dlouhé době trailsový video, který mě bavilo. Vlastně mě bavil ještě ten Catty jam, hlavně Tommy T 🙂
    No a pan malíř nejvíc, ten si dobře vysvačil ty šampóny a štětku v porotě. Tvl. to bych chtěl vidět naživo 😀 Dobře Adam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *