Jakub Benda – Las Vegas 2016

Kuba Benda si dával měsíc a možná něco v Las Vegas, vrátil se někdy před Vánocema. Říkal jsem to Benďákovi kdysi a říkám to znovu, když na zimu do US, tak do Austinu, nebo alespoň na chvíli do Austinu, protože to je ta mekka, kterou by člověk měl dát a vidět. A samozřejmě dát si Speedball, už pro ten čistý nepopsatelný pocit, když letíš padesátkou na ten hip a pak tě to střelí do pěti metrů, v tu chvíli člověk přesně ví, co znamená slovo bicycle motocross ve své základní prapodstatě. Nicméně Kuba hraje na jinou notu, neberme mu to, to je jasný. Zahrada TJ Lavina rozhodně není snový spot, který musíš vidět/ojet, na druhou stranu na zimu dobrá alternativa. Kuba dává ty svoje věci tak, jak je umí. 3 barspiny ve 360 jsou mazec, ale dnes klišé pro děti až to bolí, spíš se mi líbil ten cancan/indian, pěkná a protažená věc. Kuba Benda z Vegas, TJ Lavin Yard, dobře von.

Mimochodem, nejvíc mě zaujal ten Shock na konci. Že by konec snu o Red Bull helmě jednou provždy? Haha, život je boj. Nevím kde jsem četl, nebo slyšel, a možná to byl i DIG nebo tak, ber dokud kdokoliv dává a ždímej z toho max, protože zítra to může být pryč. Něco na tom je, to je jasný, když ti někdo zatáhne měsíc ve státech, asi budeš muset hrát na to, že ti ta plechovka fakt chutná, ačkoliv všichni ví, že se ta sračka nedá pít. Kdysi jsem taky možná někde četl, že 70 nebo kolik % ženských někdy v životě předstíralo, nebo dokonce stále předstírá.. Paralela? Haha, take it easy guys.

This entry was posted in Czech stuff and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Jakub Benda – Las Vegas 2016

  1. Halba says:

    Každej jedem co nás baví, tak to má být. Za mě nejvíc oppo 360 downwhip. Dát to s sérce z normál 360 down by bylo z jiný planety hh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *