BMX IN

Hehe, Hout se vzteká nad shitshow Monsteru v roce 2017. Tak sleduj kámo, tohle je rok 2017. Musím říct, že mi to náhodou proletělo fejsbůkem a sdílel to snad Ruben, taktéž člen téhle naší srandy tady, taktéž neaktivní. Ale u Rubena to chápu a nemůžu se na něj zlobit. Zlobit se můžete sami na sebe, protože přicházíte o velmi zajímavé věci, které mohl tenhle zajímavý člověk, vzezřením dřevorubec, sázet. Ale nesází.

Fotka nejspíš pochází od Kevina Morehouse, neznám, a tak jsem se snažil najít nějaké info, jestli mi neunikají zajímavé a “zdravé” novinky od dalšího zajímavého člověka ve světě. Bohužel na mě gůgl hází facebookové profily všech Kevinů světa, všechny jejich instagramové účty a do toho účty obou těchto sítí pod názvem Dynasty BMX. Neznám, třeba mě někdo poučí. Abych to zkrátil, dnes je doba fejsbůku, lidi rolují prstama po jejich telefonech jako po rolce toaleťáku zavěšeného na hajzlu a v přehršli všech těch sraček, které tam lidi dávaj, nám můžou unikat zajímavé a užitečné články, odkazy atd., kterých si všimneme jen náhodou. Lidi jsou líní hledat web, na kterém si přečtou “zdravé” články a informace, vždyť všechno je na fejsbůku. A mají pravdu, editoři na to reagují, cpou se taky na FB, kde s jistotou dostanou zpětnou vazbu v podobě palce nahoru, srdíčka či plačícího smajlíku. A ta zpětná vazba je motorem k dalšímu tvoření, kterou tady dostaneme, jen pokud se pustíme do opravdu odvážných témat. Škoda. Každopádně víme, že nás pořád ta hrstka pionýrů má ve svém seznamu oblíbených webů a kolem stovky lidí denně nás navštíví, i když zřídkakdy něco proženem přes FB. Takže zůstaňte naladěni a držte si zdravý rozum.

This entry was posted in Czech stuff and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to BMX IN

  1. Fish says:

    Přesně tak Frenku, facebook je plnej sraček a těžko bejt potom v obraze a hledat něco zajímavýho, když na to člověk nečumí nonstop. Možná jsem v tomhle i trochu línej nebo neni tolik času, ale spoléhám na vás 3 (možná 4), že to TOP z bmx světa bude vždycky tady. Každopádně jak tu bylo už napsáno, ty role v tom kdo co píše máte ideálně rozdělený, baví mě to 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *