SS Street

Tak jsem se přišel po dlouhé době zase vyblejt na ryze trailsovej web se streetem. Jak už Frenk psal, minulej víkend se jel Simple Session a já jsem na rozdíl od něj sledoval i streetové parádičky. Report ale sprostě ukradnu na TBB-BIKE, kterej jsem po době navštívil jako jeden z mála webů, který checkuji pravidelně. Přečetl jsem první větu, pak znovu a znovu, ale pořád jí nerozumím. Zelený pivo minulej tejden u nás v hospodě nečepovali, to musí znamenat, že zelenej čtvrtek ještě nebyl. Jinak to já totiž nepoznám. Tak jak to vlastně je?

Proti druhýmu odstavci v zásadě nic nemám. Jooo chlapče, maloměsto, takhle to tam chodí a kdo si to nechá ujít je trouba. Jdeme dál, ježdění nerozebereš? Jaká škoda, a já myslel že si reportem zaplním mezery z přímýho přenosu, kdy se mi zrovna sekal, nebo došlo pivo. Ale přínosnější je stejně sejít se s lidma, kteří tomu rozumí. Jedeme dál, co ty heaty? Mně vlastně i ty finálový přišly jako rozbruslení, jedou nulu a stejně skončí mimo pedály, možná kdyby streetaři přidali, tak by tolik nepadali. Jo a ti neznámí šredíři mají šanci u nich v parku, na takovym závodě chci vidět peklo a to tak, že to největší peklo. Díky čau.

Dubs hard 3 dolů z railu? WTF? Nerozumím stejně jako tý první větě. Nejvíc jsou originální jezdci, to je jasný. Hlavně musí vypadat jako zahradník, mít dredy, růžový třičko, kňoura, žirafí sedátko a úsměv na tváři. Pak může i vyhrát. Jo ale pokud pojede Garett v pytli od brambor, tak vyhraje stejně on i kdyby tam byl žonglér nevím s čím.

Závěrem – sice jsem čtvrtině textu nerozuměl, protože nejsem moc dobrej angličtinář, ale pointou ses trefil – jezděte na dětským kole, bavte se a neřešte nic.

This entry was posted in Czech stuff and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to SS Street

  1. Adam says:

    haha srandičky konečně 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *