Řáholec Jam 2017

Řáholec Jam 2017, číslo deset na štítu, yes jou. Je to jubilejní a bude to velký, už devětkrát jsme se sešli a devětkrát si to nejvíc užili, letos podesátý a poprvé se sejdeme naplno už v pátek. Pointa jasná, ten jeden den je moc rychlý a krátký a tak si dáme dny dva. Inspirace ve francouzským La Source Jamu, který jede snad už od čtvrtka v počtu lidí větším než malým, proč to nezkusit stejně.

Pátek 1.9.2017 – „for trail riders by trail riders“

Pátek je o jezdcích a pro jezdce, celodenní ježdění, klid a chill, les je jenom váš. Začínáme ve 14:00 jak jinak než tím, že pouštíme hudbu a narážíme sud, berem kola a jdeme jezdit. Vlaky, pivka, chill a gril, prostě páteční pohoda. Se soumrakem možná nějaká ta zábavná nejezdící soutěž, ať se naladíme na tu správnou řáholeckou vlnu. Večer pak zůstáváme v lese, dáme gril a pivka, a pustíme si k tomu na velkým plátně trailsový videjka. Jaký? Nechte se překvapit, ale bude to dobrý.

Sobota 2.9.2017 – „let’s rock“

V sobotu začátek až se sebereme, okolo 10:00 by se nám to mohlo podařit a jedeme klasický řáholecký cirkus, jak ho všichni znáte, ježdění, pivka, soutěžení a tak dále. Kromě všemožných soutěží diváckých i jezdeckých dáme si letos jednu velkou. Nebude to nic menšího než vložený contest formou hodinového jamu na největší Bordel lajně, pojede se na best trick, kreativitu a styl, poprvý na Řáholci do toho dáme nějaký prize money, ať to má koule. Kolik zatím neřeknu, budget ještě není úplně doladěn, ale za málo to nebude se trochu na tom Bordelu vyndat. Na tohle se těším.

Afterparty – „let’s dance“

Večer bude následovat klasika, přesun dolu a tralala dokud nepadneme na hubu, vždyť to znáte. K poslechu a tanci zahraje opět vybraná společnost, slabším jedincům doporučuju doping značky R.U.M., ať ta šavle stojí za to. Yo Mama Band, to je první kapela, jejímž cílem je pozvednout zašlou slávu pornohudby 70. let, zní to bizarně a bizarní to je. Tohle bude dost. Následuje dobře známá Exorcizphobia, thrash jako řemen se vším všudy. A nakonec kapela s nenápadným názvem Kluci, nenechte se zmást a připravte se na pořádnou nálož ravu říznutýho punkem, občas to ujíždí až někam k Beastie Boys, hodně zajímavá energická věc.

Co více říci? Snad jen speciální hosté Garrett Ginch a Eric Hennessey by FBM, see you v pátek 1.9. na Řáholci.

Řáholec Jam 2017, 1.-2.9.2017, LES trails, start v pátek ve 14:00.

Afterparty sobota 1.9. od 20:00, Hospoda u Louže, hrají Yo Mama Band, Exorcizphobia, Kluci.

Řáholec Jam podporuje TBB Bike, Replac-BM, Vans, Jägermeister, Red Bull.

This entry was posted in Czech stuff and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *