Plány na příštích 10 dní

Jen pro připomenutí a na poslední chvíli dávám info o tom, co se děje o víkendu. V prvé řadě je to MČR  v dirtu v Army Dirt Parku v Pohořelicích u Brna. S tím jak přibývají nové informace o tomto závodu, začínám litovat, že jsem se nerozhodl tam vyrazit. Kluci v čele se Zdendou Weiterem do toho šlapou na 110 a já si dokonce myslím, že to bude lepší než loni. Super areál se zázemím, camp, slušné propozice i set up skoků a výborné kapely na závěr večera až do pozdních nočních hodin zaručují dobře využitý čas sobotního dne. Tréninky pro závoďáky začínají už dnes, tj. v pátek, takže kdo ještě váháte, zda vyrazit, neváhejte a jeďte potkat partu.

Pro mě jako nejezdícího dirtaře za zenitem je to na čumendu docela z ruky, proto dávám tip na další akci, která se koná v Krkonoších, přesně ve Vítkovicích v Krkonoších, ve Freestyle Area, na sjezdovce Jizerka, která v zimních měsících slouží jako ski a snowboard park. Budou tam jezdit kluci na motorkách bez motoru, ohlas to má veliký, propozice monstrózní a pro mě je to nová věc, takže to jdu zkouknout a zhodnotit, zda to za to stojí a zda kluci naplní jejich propagaci na webech.

A jak už každý ví a v kalendáři odškrtává posledních pár dnů, příští víkend je ŘÁHOLEC JAM numero 10! Samo o sobě to značí, že to bude velké, jenže ono to bude ještě větší. Houtovi se podařilo sem dotáhnout Garretta a Erica a program Řáholce tím pádem začíná o něco dřív, protože tihle dva amící za FBM přiletí už v pondělí. Jak Hout avizoval, plán je jasný a kdo chce, může se přidat. No a aby z toho nebyla ostuda, tak bychom se zase mohli sejít v neděli v L.E.S.e a doladit a třeba i zajezdit lajny. Jsem s Houtem v kontaktu a po Loose Session v neděli máme sraz v lese. Já tam byl tak před měsícem a musím říct, že práce tam bylo jak na kostele. Starý fotr Hout a JC Crew na tom ale maká a dělá to pro nás, tak co se tam v neděli sejít a přidat ruku k dílu? Je fakt, že tahle myšlenka mě napadla právě teď a nevím, jaký je aktuální stav lesa (možná Hout, Kudr, Mates nebo Dušan doplní), ale přinejmenším dát lehčí session, pivo a gril by bylo fajn. Takže se bando po závodech MČR seberte a berte to domů přes Jičín.

This entry was posted in Czech stuff and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Plány na příštích 10 dní

  1. hout says:

    Díky Frenku. Momentální stav v lese je takový, že máme našejpováno téměř vše, chybí už jen kousek Dicka, aby byl les komplet sjízdný. Nicméně se v lese skoro dva měsíce nejezdilo a Panna s Bordelem se ještě letos nejezdily vůbec, takže hlavní cíl na neděli je všechno zajezdit a došejpovat, co se rozbije. Ceníme jakoukoliv pomoc, i si jen přijet zajezdit je dobrý, čím víc nás bude, tím líp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *