720.cz

Každý má to své oblíbené webové kolečko, vždyť to znáte. Někdy vám ho sem napíšu. Každopádně už teď řeknu, že v tom mém nechybí MTB/lifestylový blog 720.cz Mr. Čáryse. Tenhle člověk je pro mě symbolem amatérské freeride/DH mtb scény, která se zcela zásadně liší od dětského světa bmx. Navíc je Čárys pán s velkým nadhledem a přehledem, který si jde nekompromisně svojí cestou a k tomu má bezesporu všech pět pohromadě. A to se mi líbí. Je to také důvod, proč tyto stránky sleduji s oblibou, ač téma ježdění po lese na horských kolech opravdu není šálek mé kávy (nebo lépe pulitr mého piva). Přesto doporučuji tam občas zabrouzdat. Pro ukázku vytahuji pro vás pár skvostů nejen z poslední doby, na které jsem narazil: Retro punk, P.O.L.I.T.I.K.A. shit a jeden obzvláště zábavný příběh policejní. Dále ještě doporučuji návody na některé triky, které si horská cyklistika osvojila, co si budem povídat, každýmu se občas zadaří: Kůň, Heiník a Klauz. Příjemnou zábavu.

This entry was posted in Czech stuff and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to 720.cz

  1. kuba najman says:

    opravdu jedno lepší než druhý! asi taky přidám do kolečka:-)
    Prostě se odstěhovat, hold naši rodiče jednou neuviděj vnoučata každej den, “příjdem” o pár kamarádů, ale bude to jen horší a horší a penzi v pekle nechci

  2. hout says:

    No, upřímně řečeno, zdrhat umí každý. Zdrhat od problému není řešení problému. Žil jsem chvíli v US, znám trochu uspěchaný east coast, vyzevlený Texas a viděl jsem i fancy Kali.. Všechno má něco do sebe a i ten náš rozkradený punk má něco do sebe. Nakonec člověk zjistí, že všude je to zhruba stejný, protože ústřední postavou budeš vždycky ty sám. Jaký si to uděláš, takový to máš. Co si budem povídat, když se na všechno vysereš, budeš chodit do práce, po práci si zalezeš do lesa, nebo někam vyrazíš pryč od všeho s ženskou, bude ti dobře všude. A když to nedokážeš, můžeš bejt nasranej taky všude, protože soused má před barákem mergla, k večeři steak a ty máš zase kulový. Tak to je. Představa, že emigrace je řešení, je jedna velká iluze.

  3. honza says:

    kuba najman: máš recht, protože kdybysme takhle uvažovali nikdy bychom se nikam nedostali, holt tak už to bývá že mláďata vyletí z hnízda a starý (rodiče) to musí pochopit. Je to tvůj život a ne život tvých rodičů, oni mají svůj, jsou tu od toho aby tě vychovali a podporovali, ne aby žili tvůj život popř. ty jejich. A kámoši? O ty opravdové nepříjdeš nikdy a spoustu nových získáš. Myslím, že nejhorší co může být je stagnace, to je ta pravá cesta do pekla.
    hout: s tvým názorem nemůžu úplně souhlasit, možná ve finále to všude stejný je, ale nikde není psáno, že ti to někde jinde může vyhovovat víc (nebo naopak míň). A mimo to, ty sám víš nejlíp jak obrovsky cenná je zkušenost poznat jiný místa, jinou mentalitu. Každej tím příjde k jinýmu zjištění, někdo třeba, že všude dobře doma nejlíp a někdo, že jinde to je to pravý. Kořeny jsou důležitý, nemělo by se na ně zapomínat, ale lpění na nich nemusí vždycky znamenat výhru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *