Thanks anyone who digs

Velké díky všem, kdo o víkendu pomohli v lese. Radek a Maras z Havl. Brodu (respekt!!!), kluci z okolí Jilemnice, Liberec , Maňas Tomek a Mlaďák, který dal celý víkend. Díky za podporu lesa. Lajny rostou, když půjde všechno dobře, možná za 14 dnů bude všechno hotovo a pak se uvidí, jaký jsme dementi. Málo to nebude, rozhodně ne.

This entry was posted in Czech stuff and tagged , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Thanks anyone who digs

  1. Maras says:

    Respekt i Vám, L.E.S. je nádhera!!! Rád jsem všechny poznal, příště musíme jít dřív spát – pátek byl vynikající 🙂 Těším se na příště. Sherlocku, už jsi chutnal Březňák?

  2. Holmes says:

    Už jsem ho měl dřív, moc dobrý vitamín P. Radek si u nas zapoměl čepici.

  3. Maras says:

    Jo, říkal mi to při cestě domů a vyzvedne si jí prej příště.

  4. kuba najman says:

    tenhle víkend kendík narozky? nevim jestli pátek nebo sobota… každopádně s Áďou jedem na dva dny:-)

  5. hout says:

    Taky jsem tě rád poznal Marasi a ještě jednou díky, že jste dorazili. Jen víc lidí tak zapálených, jako jsi ty. To by trailsy u nás kvetly.
    Pátek dobrej, žádná o tom, spánek byl krátkej, o tom taky žádná. Dal jsem celou sobotu, večer 4 pivka, v 11 domů, v neděli v půl 1 v lese, v 6 jsem padal těžce na hubu, hodně práce za víkend. Příště, no jasně, jsi vítán kdykoliv. Když ne dřív, tak aspoň Dirt&Roll.
    Kubo, tak jo, jen abys to zas nepřehodnotil, tohle už jsem od tebe slyšel hodněkrát v posledních týdnech.

  6. Maras says:

    Kurva, dobře vy!!! Já byl rád, že jsem neztvrdnul za volantem při cestě domů 🙂 Dirt&Roll je jedna z mála akcí na kterou se musím dostat a do Řáholce to doufám vyjde dřív.

  7. Radek says:

    Dík za super víkend…rad jsem poznal váš les a super lidi..kalba super..hlavně nejvyšší bod jičína…už se těším na další akci..a doufám že brzo..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *