KALBUS 2020!!!

Kalbus se vrací na scénu! Už jsou tomu 4 roky, co jsme jeli na jeden zatraceně legendární výlet, autobusem, s Příbou, s partou. A protože 4 roky je dlouhá doba, všem se nám stýská, pár lidí mě vyzvalo, já to posunul na Příbu a Příba výzvu přijal. Letos se znovu napáskujeme do autobusu a pojedeme na výlet, jak se na Kalbus sluší a patří. Termín čtvrtek 27.8. až neděle 30.8.2020, destinace Linz trails, Vienna City Trails (Vídeň) a Skalka trails se závěrečným jamem. Odjezd ve čtvrtek ráno z Jičína, zastávka pro partu v Praze na Čerňáku a případně někde po cestě směr Linz, návrat v neděli odpoledne znovu do Prahy. Do útrob busu nacpeme kola, lopaty, sudy piva a vůbec všechno, co takový pořádný výlet může potřebovat. Za volant usedá legenda, všeuměl ultra killer, megahovádko a zároveň kultovní Kalbus řidič nikdo menší než Jirka Přibyl aka Příba, kdyby se někdo zděsil, tak také již přes 10 let profesionální autobusák. Na palubu naskáče nemalá část původní posádky, která již potvrdila účast. Pravidla jsou jednoduchý a to takový, že žádný pravidla nejsou. Kdo chce jet, ozve se mi na telefon nebo mail (bmx.hout(zavináč)email.cz), já mu pošlu číslo účtu, pošle cash a já mu potvrdím, že je ofiko zapsán. Jednoduchý jako facka. Cenovka 1350 Kč / osoba, není to nejméně, ale takový výlet i s pivkem o moc levněji stejně nedáte a že to stojí za to, na to vemte jed. Kdo byl, ten ví, kdo nebyl, ani netuší, ale třeba chce poznat. Bereme holky kluky, s kolama bez kol, malý velký cokoliv, kdokoliv, kdo se chce bavit, je vítán. Kapacita omezena na max. 35 míst a věřte, že možná dobrá polovina je už rozebraná původní partou, když jsem ověřoval poptávku. Takže kdo chce jet, neváhejte. Více zatím nic, snad jen Příbovo íháá a doufejme v počasí, protože tohle bude nejvíc, jako vždycky.

KALBUS 2020

27.8.-30.8.2020

Linz Trails – Vienna City Trails (Vídeň) – Skalka Trails Jam (Fryšták u Zlína)

Autobus odjíždí z Jičína ve čtvrtek ráno, sraz v Praze na Černým Mostě v 8:30, případně nabíráme po cestě směr Linz.

Návrat neděle odpoledne do Prahy.

Cena 1.350,- Kč, platba předem, pivo v ceně.

Rezervace na bmx.hout(zavináč)email.cz

Kapacita 35 míst a mizí každým dnem, kdo chce jet, neváhejte. Kdo by váhal, přečtěte si tohle a tohle.

A kdyby ještě někdo měl nějaké otázky, klikejte dále pro odpovědi.

Kde se spí? Na skokách, na louce, pod stromem, pod autobusem, ve stanu nebo před stanem, jak kdo chce. Nespí se v autobusu!

Co se jí? Co si kdo přiveze, koupí nebo ukuchtí.

Co se pije? My pijeme beer, kterýho jede pod palubou dost pro všechny včetně chlazení. Ale každý dle gusta.

Sprchy, toiky, něco? Maličkostmi se příliš nezabýváme, ale Linz má celkem slušné zázemí včetně záchodů, sprch, restaurace, jezera, je tam všechno. Vídeň velká neznámá, takže les, benzínka či jiný punk. Skalka bude jam, takže asi nějaká toika, pod skokama je koupací rybník.

Návrat? V neděli až se posbíráme, tak vyrazíme, předpoklad být v Praze v pozdnější odpoledne.

Můžu bez kola? Jasný. Můžu s horským? Pokud jsi trailsový typ a máš rád srandu, jasně.

Skočím tam něco? Linz jsou hodně pohodový a jednoduchý skoky, baby lajna, pumptrack, pro každýho. Vídeň je neznámá, ale podle videí to nebude nic šílenýho. Skalka už je pro zkušené, ale místňáci plánují zprovoznit taky baby lajnu, to půjde.

Co když se posere korona a zavřou se hranice? Změníme trasu a pojedeme po ČR s cílem na Skalce. I tak nám bude dobře.

Je cenovka vratná? Není, když se ti něco posere, sežeň za sebe náhradu. Sorry, ale nevybírat záložku se mi minule docela vymstilo a už to nechci opakovat.

Ještě něco? Ptejte se v diskuzi níže nebo na mailu.

This entry was posted in Czech stuff and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *