Šedivo, zavřeno a skoro nic nemůžem

Nemusím nic moc říkat. Je to nejvíc v prdeli podzim za x let. Trochu si za to můžeme my a vláda rozhodně nic moc nezlepší.
Inspirace na co se kouknout a co si přečíst.


Když nepadaj kýble vody pár štastlivců může digovat. Ti co mají trailsy samo. Enduro týpečci odložili své hrábě na listí až do jara, hehehe.
Na ubytku ve Znojmě mezi asfaltovacími dny jsem na čt2 chytil tenhle dokument. Zapsal si ho a našel pro nás na youtube. Dva díly pekně po hodince. To zabaví! Hlína je pro mnoho z nás dar, proč o ní nevedět mnohem víc. Mě osobně oba díly posloužili, jako výborná kulisa při domácim cvičení. Naprvní pohled tak banálni věc, hlína, půda. A dvě hodiny docela spadlá čelist, jak to ta příroda má vychytaný. Nechme si přírodou zase trochu jednou srazit ty ega.

Tajný život pod zemí 1 Dokument by Tomáš Cahel

Svět pod zemí je nám tak vzdálený, že stačí kopat jen pár metrů a odhalíte zcela neznámé království, hned pod svýma nohama. Doposud byl prozkoumán jen zlomek…

Tajný život pod zemí 2 Dokument by Tomáš Cahel

Svět pod zemí je nám tak vzdálený, že stačí kopat jen pár metrů a odhalíte zcela neznámé království, hned pod svýma nohama. Doposud byl prozkoumán jen zlomek…

Mutiny to zabalili. Kdo to ještě neví, tomu to je asi fuk. Proč, jak netřeba rozepisovat. Podle mého od doby, kdy na to přestal mít čas Joe Simon a začal vařit vatu za předraženejma kamerama, to mělo sestupnou tendenci až teď šlus.
Co je ale zajímavý, tak jsou takový storky s jednotivejma členama teamu nazvané “end of an era” najdete ma webu Mutiny v sekci news.
Chybí mi tam teda Roe, kterej už ale zná jen 3c pláště a teleskop sedlovky. A pak třeba Ryan Smith nebo Josh Bedford. Jinak doporučuju Robba a Dylana Lewise. To je hezký počtení.
Snad se tím na nějaký čas zabavíte. Mezi tím nachystám pár vyvolaných momentek b&w z Kalbusu a konce léta. Brzo a rychle.
Je to všechno trochu na kundu. Ale jsme bmx komunita, na nás je všechno krátký. Jakýkoliv vitamíny dle libosti každýho a moc si z toho nedělat.

zdar!

This entry was posted in English stuff. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *