Corey Bohan na Vans Dirt&Rollu

Již titulek říká vše, je to potvrzeno. Corey Bohan, sám nejvyšší, hvězda hvězd a možná nejlepší dirtař, jaký kdy vzal do ruky bmx kolo, přijede do Jičína na Vans Dirt&Roll. Pokud jste náhodou posledních deset let žili na jiný planetě, nebo nevíte o bmx vůbec nic a sem jste zabloudili náhodou, měli byste vědět, že Corey Bohan vyhrál 3x za sebou X-Games, byl 5x za sebou zvolen jako Dirt jumper of the year v prestižním Nora Cupu (v podstatě anketa o nejlepšího dirtovýho jezdce světa), vyhrál průlomový contesty Elevation a první Empire of Dirt, zkrátka jde o hvězdu, jakou si každý promotér a divák přeje vidět na svých závodech. Jeho ježdění je obvykle na jiném levelu než ostatní, styl, ladnost, to vše v mixu s velkými triky. Na závěr věta, kterou můžete najít na Coreyho stránkách a která velmi dobře vystihuje, o co tady jde:

He may not be packing all of the tricks that the top Park competitors are, but he has a solid understanding of how to make BMX look incredibly good.

Nezbývá, než se těšit. Bohužel některé další hvězdy ze zámoří z různých důvodů nevyšly, přesto prozatímní potvrzený rider list vůbec nevypadá špatně, klikejte dále.

 

Vans Dirt&Roll, 29.-30.6.2012, Jičín.

Vans Dirt&Roll podporují:

Vans, O2 Think Big, město Jičín, Replac-BM a.s., Jägermeister, Red Bull, Volume, Demolition, BMXstore.EU, Protec, BMX Freestyle Asociace

Mediální partneři:

Dirtbiker, Tbb-bike.cz, Moje Jičínsko, Kult, Poslouchej.net, TV pořad Element, Mojejicinsko.cz

 

This entry was posted in Czech stuff and tagged . Bookmark the permalink.

10 Responses to Corey Bohan na Vans Dirt&Rollu

  1. honza says:

    tedy pánové klobouk dolů.. ani v nejdivočejším snu by mě nenapadlo, že tahle legenda, kterou jsme dřív znali z obálek časáků, který šly z ruky do ruky, kterou jsme posléze mohli vídat na Extreme TV, v USA jedna z největších celebrit, ještě někdy přijede do ČR (naposled tu byl na Mistrovství světa BMX v Praze 2005) a ještě k tomu do Jičína …

  2. kuba najman says:

    nářez prostě! houte kudře smekám:-)

    já jsem zjedavej na tu session v lese pak s celou tohle bandou, navíc takový jména?? co se bude dít příští rok kurva?!!

  3. hout says:

    No, podle mě session v lese moc nebude. Jak to tak znám, většina lidí přijede v pátek, bude se jezdit rovnou na Dirt&Roll lajně a na les nebude čas. Třeba se ale pletu, s Coreym se na les určitě čas najde, středa nebo čtvrtek. Vezmem ho asi v týdnu i do Milevska, kdo se chce přidat, ať se ozve.
    Každopádně nářez jako svině, o tom žádná, všichni jsme z toho hotoví.. Tvl. COREY BOHAN!!!!

  4. bmx says:

    nechci nikomu brát iluze, ale s tim bohanem bych to tak žahvý neviděl. kolikrát už se stalo že hvězdy naslibovali a nedorazili. zrovna u bohana pochybuju že by dal přednost lokálnímu kontestu ve východní evropě před globálně sledovanýma XGames!!!??

  5. kuba najman says:

    no ty vole BMX co kazíš karmu???!!!

    Jinak nemyslím si, že kluci jsou takový amatéři, aby poslali tuhle info do světa bez “fotky bohanovy letenky” 😀

  6. hout says:

    Hehe, bmx je zase nějaký chytrák.. X-Games je pro zvaný, dirt se nejede a do parku Bohan nebyl nominován, protože byl rok out kvůli zranění. Přijeď se kámo podívat na ten lokální contest ve východní Evropě a uvidíš, nic jinýho ti na to nemůžu říct.

  7. kuba najman says:
  8. Miloush says:

    Hodte sem pak info kdy a kde bude Mistr CB jezdit, určitě bych se přijel do lesa, či Milevska podívat a klidně i něco natočil.

  9. hout says:

    Ok Miloushi, hodím. Milevsko se bude dohadovat asi už v Praze na pump tracku, který taky pojede. Tak si mě tam odchytni.

  10. Miloush says:

    Pumptrack bohužel nedávám, pracovně morava…tak mi písni kdyžtak na mail. díks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *