Řáholec Jam – trika, mejdan a tak

Řáholec Jam už tuto sobotu, začínám být klasicky natěšen. Co pro vás ještě máme za info? Dali jsme o víkendu do kupy Pannu a najeli jí, to je stejně lajna. Členitá, dlouhá, zajímavá, dokáže bavit i trestat. Ještě chybí Bordel, který nevím, jestli zvládneme našejpnout až do konce, spíš asi jen do klopenky, ale ty největší skoky tam budou.

Po dvou letech jsme si řekli, že bychom zase mohli udělat trika, tentokrát na téma Řáholec Jam. Slovo dalo slovo, Fish udělal design vycházející z plagoše, v sobotu budou na lesním baru k dispozici tyhle černý věci. Za 250 kaček na podporu lesa, na podporu dobrý věci, máme jich 50 kusů, jsou tam Ska i XLka, moc bych to neodkládal a bral, dokud budou.

Třetí info, zásadně důležitý a neodmyslitelně spojený s každým Řáholcem, mejdan. Mejdan bude dole v hospodě, takže pohoda, žádný velký přesuny. Kdo zahraje? Čekají nás tři koncerty, po loňským kolosálním výstupu Násilníka ani trochu nezpomalujeme, spíše naopak. Začneme písněmi o hovnech od bizarního tělesa Větrací Šachta, tohle jste ještě neviděli přátelé, slabším jedincům doporučuji psychickou přípravu v podobě aspoň půllitru rumu. Trochu z jiného těsta bude pouze dvojčlenná kapela napůl z Havířova zvaná Gagarin, na bandzone se charakterizuje jako electronica-screamo / experimental / D.I.Y., samply spojené s kytarou a do toho osobitý řev, na tohle se těsím. Na závěr klasika klasik, bez který si lze řáholeckou afterparty jen stěží představit a zůstane vám z toho leda tak mrtvý mozek. Že hráli před týdnem na MČR? A koho to sere, Braindead.

Poslední věc, povedlo se nám domluvit se znovu s Jägermeisterem, chvalme Matese za velmi slušný manažerský výkon. Takže bude pořádná cena do soutěží, budou zkumavky a možná si i veselou hodinku uděláme, aby bylo veselo. A až nebudeme mít sílu, Red Bull nám pošle nějaký křídla a pojede se dál.

Tak co, těšíte se? Já kurva jo. Připomínám, my skalní se sejdeme v lese už v pátek u první session, večer chill a beer, yes jou.

Řáholec Jam 2016, sobota 3.9.2016, L.E.S. trails, podporuje TBB-bike.cz, Vans, Jägermeister a Red Bull.

This entry was posted in Czech stuff and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *