Vápenka Jam 2016

Po roce a po Řáholci se opět vracíme na další vymazlený Jam na milevskou Vápenku. Kdo má zájem a chce jet, info si už určitě sehnal. Pro ty nerozhodné přidáváme info i na náš web, které vás určitě zlomí k tomu, abyste se vydali podpořit partu, tuhle super akci a po dvoutýdenní přestávce potkat zmagořelou smečku vyndaných kamarádů. Víc už sám lokál z Vápenky – Michal. Klikejte dále!

Ahoj všichni i letos se koná Vápenka jam. V sobotu 17.9.2016 se na Milevské Vápence bodou dít věci, od rána se bude jezdit, soutěžit, pít pivo, ale hlavně bude panovat uvolněná atmosféra, která k Vápenka jamu prostě patří. Kdo na Vápence byl ví, že toto jedinečné místo má své kouzlo a je potřeba mu aspoň jednou za rok vzdát hold.

Jezdcům doporučujeme dorazit už v pátek, vklidu najezdíme lajny a večer ogrilujem něco na ohni a pokecáme o všem možným. Den zakončíme pořádnou afterpárty, kde k poslechu a pogu zahrajou kapely:

Kaar

Muder Inc.

Libido Challenge

Unravel

Vstup na afterparty je 100kč, jezdci vstup zdarma. Fejsbůková událost zde.

Kdy: 17. 9. 2016, start 10:00

Kde: Vápenka trails, Milevsko

Co: Vápenka Jam 2016 kurva

This entry was posted in Czech stuff and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Vápenka Jam 2016

  1. Fofík says:

    Koukal jsem, že má fest chcát, bude se jam přesouvat, nebo se to prostě zkusí?

  2. hout says:

    Jak to dopadlo? Jezdilo se? Celou sobotu jsem sledoval počasí v Milevsku a nakonec měl pocit, že se to Vápnu snad i vyhnulo, což by mě pak sralo, že jsem tam nebyl.

  3. Michal says:

    Ahoj, vše vypadalo že se nám to vyhne,nakonec přišel přívaláček zpláchnul nás dost,ale pak Sme aspoň hecli menší pojezd na rychlo udělaným transféru,byly 2hodiny.Po tom Sme se s klukama co nakonec dorazili domluvili že dáme dohromady cesty na pravý lajně aspoň a na tý Sme to po hoďce ježdění dostali do super stavu a jam nakonec jel ikdyž se nás na rozjezdu sešlo cca12. Best style bral mlaďák na velkým kole a sypal supermany clifhengry, nofotcacany i baspon padnul,Bestrick bral Franta Bláha za Backflip na posledním u boudy,jinak sipal František samí pekla. Best line bral Souška za backflip na třetím na pravý tobogan na čtvrtým a noofotcansuperman na posledním. Škoda vápno jede ikdyž hodně chčije a kdo byl z cukru prohloubil,každopádně kdo chce je vítán funguje pravá a na vykend bude znova i limeston line,hold počasí neporučíš.Koneckoncu na pivko se vybralo a to je u nás základ.zdar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *