Jarní série 2024

Jaro klepe na dveře, po mokrý a bahnitý zimě to začíná vysychat a leckde už se začíná s prvním ježděním. Yes, vždycky je tohle období super po zimě. Co nás čeká hned z jara a nemine? Letos toho není vůbec málo, rovnou si dáme takovou pěknou sérii, pojďme se na to podívat.

Beru to popořadě, první setkání bude v Praze ve stylu „Neboj se lopaty vole“ aneb DIG day na Suchdole, datum 20.4.2024. Kluci na tom makají fest, takže v té době určitě něco pojede, k tomu ale do ruky lopatu a půjdeme pohnout taky s tím jejich lesíkem, který loni nejel. Jak znám Suchdolský, určitě bude pohoda a beer, určitě budou deseti metrový pěti tunový brka a určitě to bude skvělý jako vždycky s touhle partou. Kdo nedává, není.

Týden na to je ten cyklofest v Práglu, ale trails parta na tohle nemá čas, protože Souška má narozky. A Souška je někdy trochu blázen, to každý ví a blázny máme rádi. Jednou takhle na šejpovací den rozsekal vožralej auto, když to krosil po cestě na Vápno, no a loni se zase s Rendym, Příbou a Kosákem pokoušeli zapálit. Prostě Souška má narozky a jedeme na Vápno, 27.4.2024.

Potom týden oddych a čeká nás klasická lesní taškařice zvaná Vítání jara, to už je hodně tradiční věc, letos termín 11.5.2024. Program jako vždy, příprava kdo chce už v pátek v trailsový boudě u Houta, v sobotu studánka, oheň, šejping co chybí, ježdění a pohoda až dokud neumřeme, už se těším.

Kunžačtí pořádají už taky několikátý Grill Jam, nikdy jsem tam nebyl, ale vždycky mě to lákalo. Že by konečně letos? Ať už já dopadnu nebo ne, akce je to veselá, jak se patří a návštěvu si zaslouží. Grill Jam v Kunžaku 18.5.2024.

No a jarní sérii zakončíme u Kosáka na Severu, Vem si život vole první a poslední jam na Kosákových trailsech, k tomu slaví 30 let. Až si člověk říká, jak se toho ten blázen mohl vůbec dožít :-D Sobota 25.5.2024 na Sever trails, to je jasný.

Myslím, že z této pekelný série se budeme chvíli dávat do kupy, v červnu možná ještě něco plánuje Kudr na svým novým backyardu, a pak už léto. Sakra těším se na všechno, letos to bude velká sezóna, žádná o tom.

This entry was posted in Czech stuff and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *