Random session – Rokle trails

Toto úterý 6.8.2024 proběhla neplánovaná, pro mě téměř náhodná, session v Rokli. Ze Špáňa přijel na dovču Kuba Najman a v tradiční neděli v lese se upeklo, že bychom mohli dát Rokli, a tak tedy jo. Úterní session snad v 10ti lidech, Rokle v super kondici, maličko pomalejší po deštích, což ale není na škodu, svítíčko svítí a léto dává, no prostě paráda. K tomu zřejmě s Kosákem dorazil David Zemánek s foto výbavou a máme tady luxus fotky, díky za to, skvělá práce.

A ještě slovíčko k Rokli, nebyl jsem tam několik let, měla už několikrát smůlu s deštěm, na který je náchylná, když se plánovala session, no a teď to konečně klaplo. Možná je to tím, že jsem tam dlouho nebyl, možná to bylo euforií z vydařený session v týdnu, což je pro nás makající fotry vždycky svátek, zkrátka mi přišlo, že to jede zatraceně dobře a že v současné době je možná v Rokli nejlepší lajna, jakou v ČR máme. Je sice jenom jedna, ale je prostě po čertech dobrá. Těším se na další session, snad dříve než za pár let 😊 Možná před Řáholcem? Uvidíme.

A tady fotky Davida Zemánka, ten kluk umí.

This entry was posted in Czech stuff and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Random session – Rokle trails

  1. Kosák says:

    Takže příští rok mčr dirt v Rokli?😆

  2. hout says:

    Haha, tak to by byla dobrá prdel.

  3. Kuba says:

    Skvělá session! Taková, na kterou budem rok(y) vzpomínat. Díky klukům za práci v Rockli, Davidoj za fotky a všem za vlaky. Před řáholcem stopro zas!!!

  4. Tomek says:

    Pekne “fotangle”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *