Kalbus trails tour, supported by Vans

Update 20.5.: Vans Kalbus trails tour startuje již ve čtvrtek. Poslední info here.

První věc, startujeme na Zličíně u Ikey, kousek od mekáče, viz. přiložený foto. Z metra to kousek je, ale pořád datelný, přejdete most a jste tam, dostupnost autem samozřejmá, nechat tady auta není problém. Sraz v 18:30 tam. Pro jistotu opakuju info z minule, nákup mějte individuálně pořešen, abychom se už nezdržovali. Osobně bych to nehrotil, koupit se dá v Deutschlandu vše za dobře. Zadruhé, pořádné oblečení a deštník s sebou, hlásí zimu a nevyzpytatelné počasí. Každopádně jede se za každého počasí, pokud by se to stavělo hodně proti nám, nějaký ten náhradní plán je také připraven a kalbus ohrožen určitě není.

Bus je komplet naplněn, 30 lidí plus řidič, je to tak. Gypsy stan bude, Tomek Vondr bere luxus gril, nezastaví nás nic.

Ještě jedno info trochu odjinud, mám doma pořád nějaký trička Catty Woods, beru s sebou, kdyby měl někdo zájem podpořit PA Woods a míti tento velice limitovaný kousek ve vlastnictví, 350 Kč nebo nějaké jiné hodnoty ke směně s sebou, určitě se nějak dohodneme.

Případné dotazy či nejasnosti sem do diskuze nebo ke mně do mailu. Ve čtvrtek díky čau.

==============================================================

Kalbus trails tour startuje již příští týden a kontury tohoto šílenství jsou jasně narýsovány.

Pevná fakta:

Odjezd: 23.5.2013, 19:00, Praha Stodůlky-Zličín, tam někde

Cíl cesty: Chemnitz trails, Plauen trails jam

Náplň: Ježdění, zevlení, soutěže, 4 sudy Kozla a Braindead

Návrat: 26.5.2013 až se seberem

Podpora: Vans

Tak jo, oslovili jsme Vans, tato legendární botová značka má novou českou distribuci a šlape do toho jak se patří na tradičního podporovatele bmx. Nápad s kalbusem se jim líbil velice a slíbili nějakou tu materiální podporu. Což je paráda, protože bude o co hrát a hry nás baví. Díky Vansu si někteří šťastní, zdatní, či jinak šikovní jedinci z výletu i něco odvezou.

Z organizačních věcí, měníme startovací dráhu, sraz bude v půl 7 někde v blízkosti metra Zličín nebo Stodůlky, nejvhodnější lokalitu ještě hledáme, upřesníme brzy. Každopádně z týhle části Prahy se nám pojede podstatně lépe. Naházíme cajky, napakujem se a jede se. Žádám všechny účastníky, aby nákup měli pořešen předem a zbytečně jsme se nezdržovali. S sebou si rozhodně vemte pulitry, vlastní pivka pouze na cestu, jinak nejsou třeba. Bereme 4 sudy Kozlíka, chlazení a centrálu, bude dobře

Co se posádky týče, bus je téměř plně obsazen, 29 lidí, zbývá poslední volný flek. Sestava více než veselá, konkrétně takováto: Příba (řidič), Hout (vedoucí výpravy), Kudr, Prochy, Holmes, Dušan, Mates Kendík, Mlaďák, Láčovka, Kuba Najman, Fíbí, Mára Vojáček, Adam Robenek, Ruben, Dudo Antalík, Onýs, Pepa Kubiena + člověk, Frenk Frantík, Šebe, Tomek Vondr, Standa Drejsl + 8 slečen, zadané i nezadané. K tomu doprovodné vozidlo pod taktovkou Berna se zbytkem kapely Braindead a aparaturou. Přímo do Plauenu snad ještě dorazí v pátek večer Žiri Karlík. Jak jsem již řekl, tohle bude dost.

Prosím všechny, kdo tak ještě neučinil, prachy předem na můj účet, 700 Kč za osobu, ať to nemusíme řešit na místě, díky.

Vans Kalbus trails tour, yes jou, už se nemůžu dočkat.

This entry was posted in Czech stuff and tagged . Bookmark the permalink.

10 Responses to Kalbus trails tour, supported by Vans

  1. adam says:

    Ja se nejvic tesim na to pivo a na to ze se vsichni budeme zase jednou chovat neeticky a vulgarne.

  2. hout says:

    Hehe, my se chováme eticky a korektně vždycky, jako správní kreténi z JC. Jediný zlobivý je vždycky Kudr 😀

  3. Ruben says:

    Možná to bude legendární …

  4. hout says:

    Pokud nás nezradí počasí, bude to bezpochyby legendárná Rubene 🙂
    Byl jsem jen jednou na podobným výletu autobusem, pořádal ho v zimě roku 2002 Viktor Plas, hodně pinýrský časy českýho freestylu, jelo se do haly v Drážďanech a Chemnitzu technařským autobusem, posádka v četně řidiče chlastala a hulila jointy ještě dřív, než jsme vyjeli, někde u Teplic jsme to napálili do tratrovky, celou noc se spravoval autobus a chlastalo se do plných někde v ČSAD.. Pro těch asi 20 lidí, nebo kolik nás jelo, bezpochyby legendární výlet.

  5. Zůza El says:

    Chci vidět výrazy těch Němců, až se jim vykýblujem na louku 🙂 Měli bysme v Kalbusu udělat minimálně 14 denní trip :)))

  6. hout says:

    Hehe, dobře Zuzka, zcela souhlasím, 14 dnů a dojet až někam na jih Francie, to by byl masakr.

  7. johnny love says:

    mužete klidně vzít mín rideru a víc holek vy idioti !!

  8. hout says:

    Hehe, anebo si to můžem udělat vůbec jinak, že jo. Klid kámo, děláme si to přesně tak, jak to nám vyhovuje, protože tohle je náš výlet. Kdo chtěl, měl možnost a jede.

  9. Fish says:

    Krátký info pro lidi, co dorazej na zličín metrem – když vyjdete z metra, je tam hned autobusák, odkud jezdí i bus do Ikey (myslim že nástupiště v úplně pravý lajně a jede to každou chvíli) a je to zadarmo 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *