Dirt Dogs

Spousta věcí se děje ve světě bmx a nějak se nestíháme o to s vámi dělit. Tak teď série postů, co dva dny je nastaven nový update o něčem, co mi třeba přišlo zajímavý.

Začnu šaškárnou zvanou Dirt Dogs a Jed Mildonem. Podle všeho sympatický týpek, jedoucí si ovšem Nitro Circus štýlo za každou cenu, hlavně ať to sype. Postavíme si megarampu z hlíny, aby měla k těm dvaceti, rozhlásíme kecy o největších dirtových skocích na světě, pozvem kamery, hucknem tam nějaký peklo a bude světový rekord. Přijde mi to jako shit show a nic jinýho. Ten skok je o hovně, ano dlouhý ale jinak o hovně, v podstatě kopie dřevěný megarampy. Tady nejde o posouvání hranic, co se dá na malým kole dát, o to šlo Dane Searlsovi, tady jde hlavně o publicitu a světový rekord. Dane Searls lítal největší dirtový skoky jednou provždy, tohle je jen shit show, která si potřebuje hrát na světový rekordy. Fakt se mi to nelíbí. Na druhou stranu, rozbil se tam párkrát slušně, o tom žádná.

Ještě poznámka, když jsem si teď přečetl ještě ty velkohubý PR kecy o největších skocích na světe, je mi z toho blbě. Urážka Dane Searlse, ten skákal největší dirtový skoky, případně Colina Winkelmana, ten skákal zase ultimátně největší skoky na malým kole. Oba paradoxně R.I.P., snad se spokojeně tlemí Jed Mildonovi z bmxovýho nebe.

Mimochodem, pamatuje si někdo na světový rekord ve skoku do výšky od Kye Forteho? Podobná sračka.

Dane Searls

Colin Winkelman

 

This entry was posted in Czech stuff and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Dirt Dogs

  1. Fish says:

    Jo, když jsem tenkrát četl jak se Dane zabil, člověk který postaví a nalítá takovýhle skoky, myslel jsem že to ani nemůže být pravda. Tohle byl hodně zkurvenej osud…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *