Moon Creek Trails

Jirka Zouhar posílá svůj první video počin z výletu na NZ. Tím prvním mam na mysli z prvních traislů, které navštívil a vybral si docela slušně řekl bych. Poslal mi to jako velmi horkou novinku ještě v noci, teda na NZ je nějaký časový posun tak to udělá svoje žejo. Takže jsme doufám první web, na kterém se to objeví a tím pádem potvrzuji naše výhradní právo na Jirkove videa 😀 taky jak jinak, když je Jirka jeden z naší úzké komunity. Snad jsem tam zahlídl i Johnyho ruma, je to možné? Tak snad ho to tam posune k té hlíně blíž, Jirko, zapracuj na tom 😀 takový člen na řáholci by taky udělal slušnou rutiku.

Co k trailsům, nachází se ve městě Motueka a nevypadají vůbec špatně. Trailer už tu byl k vidění dřív, takže trochu víte, co vás čeká. Lokálové dost trikují i když se mi nezdá, že by dopady byly úplné placky, dobře oni. Až teda na spinu na konci, která je na vyloženě na zkoušení. Za mě dobrý a těším se na další spot z teplých krajin až se Jirka zase někam posune.

Embedly Powered

This entry was posted in Czech stuff and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Moon Creek Trails

  1. Jirka zouhar says:

    Jj jak říkáš Johny je v Motuece snama, hodně záběrů točil on. Dost mi pomohl abych měl v editu taky nějaký záběr, takže díku mu nejen za natáčení, ale i pomoc na Zélandu celkově. Jinak hudba je na přání místních. Zanedlouho začneme cestovat na jih další spot bude v Christchurch a to Bonevile trails…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *