Heathens Trails

Nechci odstrkovat Onýsův edit nikam stranou, proto jsem s tímhle příspěvkem malinko čekal, než všichni Onýsův edit zaregistrují. Heathens trails ve městečku Lock Haven v Pensylvánii, kousek od profíky tak vyhledávaného Woodwardu East. Asi kvůli tomu se na těchto trailsech trikující mašiny občas objeví. Teda Zack Warden je tam skoro jako doma. Když jsme tam asi týden zevlovali, tak přijel minimálně dvakrát a nezdálo se mi, že uplně kvůli ježdění. Viděl jsem ho tuším párkrát jet nějakou lajnu jen tak bez triků a vypadal dost křečovitě. Třeba tam jezdí za dobrou partou, kdo ví, ale parta na trailsech je ukázková. Trailsy jsou na soukromém pozemku Amose a jeho rodiny, hned naproti přes silnici bydlí Tommy T. a ještě odněkud dojíždí Jared. To jsou hlavní postavičky spotu. O Tommym T. každý, kdo to tu trochu sleduje, už určitě slyšel spoustu neuvěřitelných, přesto pravdivých příběhů. Kdo si to chce připomenout tak poslední odstavce tohodle reportu. Amos a jeho rodina byli pro nás Čechy naprosto neuvěřitelní. Když jsme tam byli tak uspořádali malý jam a jeho rodina nachystala pro všechny jezdce chilli polívku, nějaké hotdogy, kafe, čaj, prostě občerstvení, vše na vlastní náklady pro cca 30 lidí. Prej to uspořádali kvůli tomu, že jsme přijeli my až tak z daleka, ale nějak jsem tomu nevěřil, pamatuje si to někdo líp Houte, Adame? No a s Jaredem jsem se bavil tak nějak nejmíň, ale byl taky v cajku, jezdil hezky a dost trikoval. Prej jezdí někdy pomáhat digovat ještě nějací lidi, ale tihle 3 jsou hlavní šejpři, a na to kolik je tam lajn a skoků, tak mají top stavy všech odrazů i dopadů.

Dávám tady tři videjka, jedno se Zackem, který se buď na edit dokáže dost hecnout, nebo jsem ho tehdy prostě neviděl ve své kůži, protože tehdy jsem si říkal, že ten už mě v ježdění asi nepřekvapí. To salto s prohozením kola kdovíjak jsem viděl jen na big airu a teď na dirtu? Čumim. Jinak spousta triků, něco těžké, něco hezké a něco míň hezké. Jezdil jsem toho na Heathens málo, ale ten skok s vykamenovaným dopadem měl tak placatý dopad, že mě to chvílema dost bolelo, proto si tam Zack možná dovolil takové robotické srandy.

Potom edit Andew Foxe. Neznám, ale jezdí hezky, taky trikuje a dávám to sem v souvislosti s Heathens trails, že z tama je teď tolik editů. V tomhle se taky mihne Amos hned na začátku ve 30 sekundě.

A nakonec nějaký Španěl, taky edit z Lock Haven, do kterého zvolil prej nejoblíbenější a nejvíce volený song do editů 2014 od Black Sabbath. Tohle info mam z Can you dig it a prej prvenství tohodle songu v editu stejně navždy zůstane Tajovi.

Poslední info týkající se Heathens party je v souvislosti s Red bull Wooden Rhythm. Kdo o tom neslyšel tak šlo o docela originální závody ve Wheel Millu v Pitsburghu. Pozvaných bylo 6 týmů a každý tým měl sestavit ze 3 členů nejlepší a nejoriginálnější vlak. Mezi pozvanýma byl právě tým Heathens, dále Posh a Catty a závod se jel 6. prosince, takže jestli z toho bude nějaké videjko, které by v téhle sestavě mohlo být dost zajímavé tak vás budu informovat. Stay tuned

This entry was posted in Czech stuff and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *