PMP large

Je tady nové video od kluků z Nového Zélandu a jejich PMP trailsů, na kterých byl nedávno Jirka Zouhar. Tady si můžete přečíst jeho dojmy. Nikdy mě ty skoky moc nepřitahovaly, ale po tomto videu měním názor a myslím si, že to je dost sexy a žádná břečka. Prostě brutal rychlost, výška a žádné placičky. Název videa “large” to docela vystihuje, nemyslíte?

This entry was posted in Czech stuff and tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to PMP large

  1. Hout says:

    Myslím, že to je jeden z top světových spotů. Závidím lokalitu i hlínu, přímo z toho dejchá, jak to letí úplně jinak, než u nás v lese. Každopádně zase je to o tom samým, pár zapálených týpků, který ovšem od mainstreamu odlišují výborný skills na kole a od toho se odvíjející chuť stavět hustý věci.

  2. Jirka Z. says:

    Mě osobně severní ostrov zklamal, nicméně PMP je opravdu super místo, škoda, že jsou tak náročné pracovní podmínky, když nemáš cash, je to k hovnu. Co se týče Aucklandu jako samotného je to asi poslední město ve kterém bych chtěl na NZ delší dobu pobývat, prostě hnus, město. My si teď užíváme super místo s krásnou pláží se super prací. Veškerá snaha zde cokoli dál zkoušet co se hlíny týče byla asi tato zpráva, někoho kdo mi vůbec byl schopný nějakým způsobem odepsat :
    Hey, I am busy and out of town for a while but I know the trails are locked with a chain. Just as information for next time you ask for another spot, maybe don’t just say you want to ride and film on their trails which have taken a lot if hard work but instead offer to help etc to pay your dues for your ride, it’s common courtesy instead of blatantly asking to ride and film, you will probably receive a better response and more so once at the trails if you do follow through with these actions. Cheers
    New Zealand is a small country with a tight trails scene and if you don’t show respect and be rude at one set, the word will spread to the other spots which will then make your trip hard. Trails are locked for a reason not because riders do not want to share.
    Tak nevím jestli jsme se zle pochopili nebo kdo je tady potom kretén???
    Jedna se o spot nedaleko odtud, tento víkend tam byl jam a abych pravdu řekl, nechtělo se mi, navíc jsme pracovali…

  3. hout says:

    Vůbec nechápu, na co si ty kreténi hrajou. Takovýhle přístup by vedl k tomu, že člověk bude jezdit jen na vlastním spotu, protože na ostatních nediguje a tím pádem nemá právo jezdit jinde. By borci z NZ čuměli, kdyby je fakovali v Evropě z trailsů, že co si jako myslí jít si zajezdit, no dig no ride kámo. Divný. Když má někdo svoje trailsy někde, měl by být vítán na všech ostatních, scéna drží pohromadě a je jedno, jestli jsou jeho trailsy na druhý straně zeměkoule. Kdyby mi někdo napsal takovou píčovinu, tak mu rovnou řeknu, ať se jde vysrat.

  4. Jirka Z. says:

    Snad ještě doplním, ve zprávě to může vypadat, že jsem se zeptal jako nějaký buran, nezdovořile, ale vždy jsem popsal, kdo jsem, proč tu jsem a co bych rád, navíc jsem přeposlal všechny moje edity, moji cestu a něco o mojem spotu. A pak ti dojde něco takového…Odepsal jsem jen, že nejsem nějaký čůrák na koloběžce a tím to tu pro mě haslo…

  5. Adam says:

    Tak to je teda brutus ! Co můžu říct z vlastní zkušenosti, tak v Anglii jsou na to docela taky vysazení, ale ne v takové míře (viz jejich trails rules na různých uk webech). Na druhou stranu chápu anglány, protože ta scéna tam je obrovská a strašně hodně lidí prostě neví whats up. Takže chápu, že je nováčkům třeba říct co a jak zvlášť, když to jsou kluci, kteří nikdy nevideli lopatu a bydlí v centru Londýna atd….

    To mě teda dost zaráží, ještě když jsi jim řekl kdo jsi atd… Asi jsi narazil na nějakého magora 😀 Ale příště už budeme vědět, že když si budeme chtít zajezdit na Zélandu, tak hned v první větě sms napíšu, že si chci odpracovat tak 20 hodin a pak bych se teda povozil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *