Info z JC: Les, Houtovo, Řáholec Jam

Whats up? ptá se Frenk a já rovnou dávám „not much“. Checktrails stojí, parta spí, zevlí, nebo prostě dělá jiný věci a ani situace okolo JC není o moc lepší, i když úplná nula to není. Tady máte nějaké info, co se momentálně děje.

Les jede zlehka, sessions probíhají nepravidelně a v počtu mrzkém. Hout staví hrady, doslova a do písmene, časově je naprosto v prdeli, Fašoun se rozhodl dobýt severní pól či co (to by mě zajímalo, jestli tam chodí ve fullfacu, protože jinak se ten vůl necejtí 😀 ), zbytek party občas dává a občas ne. Kudr zprovozňuje Pannu, trochu se pozměnil hořejšek k dobrému, o klopku víc a konečně jsme se vyhnuli vždycky problematickýmu naskakováku do zatáčky. Po Panně už zbývá jenom Střed, poslední nezprovozněná lajna hořejška, která by stála za zprovoznění, uvidíme. Géčko se pro letošek asi odkládá, tam chybí ještě hodně práce a lidí je málo.

Když jsme u těch lidí, po hodně dlouhý době máme dva nový mlaďáky, 14 let nebo tak něco, jeden velkej a jeden malej kůň, kucí se toho nebojí nic, zkoušejí co to dá a vůbec ne špatně, jeden už dokonce testuje WC, to jde. Jako sůl bychom potřebovali mladou zapálenou krev, jako sůl.

Co dále novýho? Kudr prozatím vykazuje relativně pracovní klid, takže je čas a u mě se pomalu, ale jistě blíží fáze 2. Zasvěcení vědí, mluvím o Houtovu neboli H-trails, jak jsme to pracovně loni nazvali. Naházelo se to předminulou zimu a od té doby nic. Letos proběhla jedna bagrovací brigáda a pár šejpovacích hodin, lajna je zbavena trávy, dostala nový začátek s dvěma odlišnýma variantama, který se spojujou, časem to pojede vůbec paralelně, hlavně ovšem čítá slušných 9 skoků, což při zmíněných dvou variantách už docela jde. Něco je takřka hotovo, někde chybí šejping, někde je to hodně nahrubo, práce je tam ještě spousty, uvidíme, jak nám to půjde. Ale letos tam bude session, bude, i kdybych si na to měl vzít 14 dnů dovolenou, abych to zprovoznil. Další info o tomhle spotu čekejte brzy.

Lajna na Houtovu, práce hodně, ale letos bude session.

Poslední zpráva a zároveň zcela zásadní. Řáholec Jam 2015 bude, to je jasný, žádná diskuze. Tradičně poslední víkend v srpnu nám tentokrát bohužel vyfoukli bruslaři, kteří si u lesa dělají svůj race, takže to musíme nechat na první víkend v září. Sobota 5.9.2015, sejdeme se v lese a budeme dělat naši věc, jak to dobře znáte, party bude všechno bude, klasika. Řáholec Jam 2015.

This entry was posted in Czech stuff and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Info z JC: Les, Houtovo, Řáholec Jam

  1. Fish says:

    Good news! Jen aby se předešlo zmatku, všechno naznačuje že sobota vychází na 5.září 😀

  2. hout says:

    Ha, dobře Fish, přesně tak, díky, opravíme. Ale když někdo dorazí už ve čtvrtek 3., rozhodně neudělá špatně 😀

  3. hout says:

    A ještě je třeba říci, že hospodu dole převzal náš spřízněný David V., který provozuje bar Na Starým, takže party bude mocná jako vždycky a znovu na obvyklém místě, abychom to neměli daleko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *