Whats up?

Na webu hrozně dlouho nic, web zahálí a mně se to nelíbí, co ta nová energie? Já si uprostřed zkouškového moc času nenašel, ale tím se nechci omlouvat. Vím že Ondra a Adam to mají nejspíš podobně. Ale přece jenom něco málo hážu. Poctivý web, na kterém by se shromažďovaly informace o BMX dění, jako byl dřív více či méně kvalitní bmx-street.com, zatraceně chybí. Nevím, jestli mají lidi bez fakbůku možnost někde zjistit něco o plánovaných závodech, jamech a akcích spjatých s BMX. Dirtbiker za dobrý zdroj informací nepovažuju. Takže chci všechny kamarády a bmxové nadšence pozvat do Stráže pod Ralskem – 26. – 27. 6. na Three Times Ride, který znáte z loňska. Letos se místo maličkého parku pojede Big Air, minirampa zůstává – ta maličká neni, a hlína se snad pojede na nové venkovní lajně, kterou navrhl Kuba Benda s taťkou Honzou. Na postavení lajny jsem se z části podílel a moc jsem nevěřil, že bude fungovat, ale na FB je už zveřejněné video, jak to Kuba nalítává. Lajna nejspíš funguje a dle mého je dost, na tohle bude potřeba mít koule.

Další akce, na kterou mi přšla na FB pozvánka je Madeover Trip, taktéž s pořadovým číslem 2. Kluci ze Skalky vyráží 22. 7. na týdenní trip po nejlepších českých spotech – takže Vápno a L.E.S. doplněné o zahraniční Linz. Myslím, že pro kluky z okolí těchto spotů ideální příležitost vidět se s bandou ze Skalky, dát si s nima pivo a buřta. Sám se snad zúčastním návštěvy některého ze spotů. Až se bude vědět kdy se kam pojede, tak by se to tady mohlo zveřejnit.

Takže doufám že se bmxová rodina sejde v co nejhonějším počtu, užijem si super poježdění a večer se rozbijem na párty. Ve Stráži to bývá vždycky velké.

This entry was posted in Czech stuff and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *