Dopad na Posh

Občas máme diskuzi s Kudrem ohledně masivnosti skoků. Kudr to chce dělat široký a masivní. Ok, masivnost (rozuměj aspoň nějaká plocha na dopadu i nájezdu) dává trochu smysl, přeci jen odpustí více (na což bych se vysral) a potom vydrží to opravdu o nějakou tu zimu víc, což se počítá. Ohledně šířky se dohadujem skoro vždycky a nezřídkakdy to dopadne tak, že Kudr po mně rozšiřuje. Tady ukázka druhýho největšího skoku na Posh, má to takových 6-7, je to velká kudla  a slušná vejška, když se za to vezme. Tak kolik ten dopad má, metr, metr deset? Muhahá, to jde. Prostě to tak bylo vždycky a udělat to širší moc práce, serem na to. Tenhle přístup znám 😀 Mimochodem, točit tady 360 není málo, pár lidí to v kapse má (namátkou mě napadá Yeagle a Slattery z Anthemu),  ale zase tolik jich není. Hucker vede, to je jasný (Range of Motion).

Jinak spíme, update nula, víme, až mi pošle Fašoun fotky, dám vám sem pár slov o jednom vejletu, na kterým jsme minulý týden byli, spíš takový spotecheck to bude. A pak v rukávu je jeden trochu hate v AJ, zatím si nejsem jist, jestli to házet online nebo ne. Uvidíme. Stay tuned.

This entry was posted in Czech stuff and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Dopad na Posh

  1. frenk frantik says:

    Tak to je fakt dost, neni to předposlední na moto lajně, tam kde se rozbil Aitken? Ten byl hodně uzoučký, ale to bys jmenoval Aitkena s 360 one foot table do trna jako první ne? Ale zrovna na Posh bych neřekl, že to dělají tak úzké kvůli tomu že širší je moc práce, tam se lopaty nikdo nebojí, i když jich nedigguje moc, to je fakt. Spíš bych řekl, že je to jejich styl, ať to vypadá strašlivě a je to těžké, ale kdoví, já jen tipuju

  2. hout says:

    Je to Moto lajna, ale oni tomu říkají Moto, když se to jede od začátku a když se napojuješ z Chillers, tak je to 250, a nebo obráceně, už si to přesně nepamatuju. Aitken se rozbil a trikoval na posledním, tohle je předposlední.
    Ten skok byl úzkej vždycky a rozhodně si nemyslím, že proto, aby to bylo těžký. Posh je spot pro starý pány, jak lokálové rádi říkají a hrajou spíš na to, aby bylo všechno bezpečný, viz. proslulý “Posh Knuckles” od J-Bona, což znamená kulatý hrany. Oni to tak mají opravdu historicky, protože dřív se zdaleka tolik neřešila nějaká šířka, nešálovalo se, úzký dopady prostě nebylo nic neobvyklýho. Pamatuju si na Jinolicích, tam jsem měl největší skok okolo 5, byl to první skok v lajně a měl dopad míň než metr široký, přišlo mi to úplně v pohodě, to byl rok 2002-2003.. Zbytečně těžký věci staví spíš na Hazelwood.
    Mimochodem, že se lopaty nebojí, to nebojí, na druhou stranu toho mají hrozně moc, se podívej, je půlka léta teprve zprovozňují tuhle lajnu. Ještě se srát s nějakým rozšiřováním? Ani náhodou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *