Pic of the week

Původní idea webu, postovat všechno, co nám přijde zajímavý, co člověk vidí, zažije, potká, přeskočí, naloží, ojede a nebo neojede, ať už se to týká bmx nebo ne, v dostatečným počtu lidí update několikrát týdně, trochu se nám to nedaří. Ale vždycky jednou za čas mě popadne míza a něco sem nasypu, co mě prostě napadne, zaujme.

Dvě fotky, obě už jsou venku nějakou chvíli. Chris Harti, australský týpek se bezpochyby řadí mezi top světový trailsový jezdce. Kdysi jsme ho viděli jako ještě vcelku mladýho floutka na Posh, lítal jako hovado vysoko a od té doby zdá se jede pořád v progresu. Toho si všimli taky ve FIT, angažovali ho a po ukončení produkce trailsových rámů BF a Justin Inmana zaplnili mezeru právě Chrisem Hartim a jeho modelem Hartbreaker. Rám nechci hodnotit, asi cajk, ale tahle fotka, která se objevila někdy v době uvolnění rámu do prodeje, ta mě zaujala. Jak jsem říkal, vím, že tenhle typ to umí vysoko, ale takhle vysoko? Ten nájezd to na pohled nenabízí ani trochu, tady kdyby dali otázku, jestli to je Photoshop nebo reál, tak fakt nevím. Předpokládejme, že reál a pak toho typa fakt nechápu, kde se vzal tak vysoko, mazec. Jinak něco o rámu tady na CYDI, kde jsou další odkazy. Poznámka pod čarou, zase nejmenší ve 21“, takže stejně jako byl BF a Inman, tohle nechápu.

Originální triky se dneska vidí v bmx málo a jsou spojený většinou s nějakou psychotočkou, ve který se něco děje, co už dávno objevený je, tzn. jde vlastně jen o novou kombinaci něčeho známýho. Ale tohle jsem teda ještě neviděl. Tobogan trochu jinak, vůbec mi to hlava nebere, když se nad tím zamyslím. Fakt úlet, co říkáte? To bych chtěl vidět na trailsech.

This entry was posted in Czech stuff and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *