Madeover II

22. července se banda ze Skalky v čele s Jirkou Zouharem, který se nedávno vrátil z dlouhého tripu po Zélandu, vydala na trip po nejlepších českých trailsových spotech. Je jich jako šafránu, takže jasná volba padla na L.E.S. a potom přes Prague1trails na Vápno. Do plánovaného Linze se podle videa parta už nedostala, možná kvůli počasí a možná proto, že na těchle třech jmenovaných českých spotech je všechno to, co potřebujem a co Linz zdaleka nepřekoná (troufám si to tvrdit, i když jsem tam nikdy nebyl). Parta solidní, základ tvořil Jirka Zouhar, Hajcek a Pecar na motorkách, Junior a Víťa Daněk. Na každém spotu se k ježdění přidala místní parta, takže v LESe tata Houtskej a Kádr, který pokračoval i do Prahy. Sakra přemýšlím, to vás tam neni víc? V Praze pak Satan, Kaše, Wenca, já a z Brna přijel Mates Sedlák a všichni společně to pak vzali rovnou na Vápno za Onýsem a to už je slušná posádka. SKAlka s sebou měla i sličný doprovod. Co kdo kde dával uvidíte z videa, ve zkratce Bordel lajna je MOC, Juniora vytrestal LES, tak jako kdysi každého, Kudr to tam má nejlíp, co jsem za tu dobu, co ho znám, viděl, Hajcka je na velké škoda a v Praze kluci v noci zmokli.

Celkově se mi nápad hodně líbí a pro trailsy je to potřeba jako sůl, stejně jako tenhle kvalitní videomateriál (pochybuju, že letos vznikne v Čechách lepší). Prostě všichni dobří kamarádi se sjedou na spotu, v klidu pojezdí, Jirka něco natočí, večer pivo a sranda. Co víc chtít! Teď jen aby se Madeover stal každoroční tradicí.

Embedly Powered

This entry was posted in Czech stuff and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Madeover II

  1. hout says:

    Tvl. tam jezdí Frenk.. dobře ty. Jo, takový výlet, skoro si říkám, že by se mohl dělat i ve větším. Udělat z toho třeba několikadenní pojízdnej jamík. Jen ten čas na to najít..
    V lese jezdil ještě Dušan, nevím, proč tam nemá záběr. Jinak tak to momentálně je, Kudr, Dušan, Hout semtam a zbytek už v podstatě žádný není, nebo je hodně nepravidelný. A Fašoun samozřejmě, ale to jsou motorky a už trochu přespolní.

  2. Jirka Z. says:

    Dušan tam jeden rychlý záběr má, jak se kříží lajny. Jinak nejlíp se mi točilo s Kudrem, řekli jsme si, co kde a jak – zachvilku jsem měl spoustu dobrých záběrů a šel jsem jezdit. Má u mě velké plus na dalších spotech už se nikdo tak schopný nenašel. Je to dost náročné jezdit a točit a pak něco slušného ztoho stvořit, osobně já mám jen záběry z helmy z předraženého bazmeku (GoPro) ,ale baví mě tvořit aspoň něco málo pro naše spoty. Madeover trip máme v plánu určitě opakovat 🙂

  3. hout says:

    Tohle je klasický problém, jednou za rok si člověk udělá čas, vyrazí někam na výlet a chce jezdit a zevlit. Točit něco, na to prostě není čas. Z lesa vždycky vzniklo video, když jsem byl rozbitej a nemohl jezdit, jinak nebyl nikdo, kdo něco natočí. Mě nebaví být ani v roli jezdce, když se něco točí. Okamžitě jedeš na trik, vejšku nebo šálu, jedeš na to, jak to vypadá, opakuješ to, když to nedáš, spěcháš, aby tam kámoš nestál půl hodiny.. veškerá pohoda z dobrý session jde do prdele. Řešení je mít samozřejmě člověka jenom na to, kterýho to baví a celý den stojí u lajny, točí jak co přijde a pak se z toho něco střihne, nikdo nic neřeší a nehrotí. Ale takových lidí je hrozně málo. A když se někdo sežene, leckdy nemá zkušenost s točením kol potažmo trailsů a výsledek nebývá dobrý. Tohle je věčný boj. Kudr chce mít záběry, snaží se, umí to, les má najetý, je to přesně jak říkáš, stačí natočit pár jízd a máš to tam. Když je někdo zevl, nedostaneš z toho nic. Koneckonců, výlet je spíš o tom zevlinku a pohodě, než honit záběry, si myslím.
    Hehe, jinak Jirko jen si vzpomeň třeba na Nuttera, zkus z takovýho typa dostat záběr, tak maximálně jak chlastá pívo a tlemí se ti 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *