Skalka na Maltě

Jirka Zouhar se opět hlásí, ale tentokrát přináší horší zprávy. Záda mu překazila plány s Maltou a tak se vrátil zpět. Nikdy jsem toto řešit nemusel, ale pamatuju si, že Hout měl docela velké problémy na našem US trails tripu. I přes toto nám Jirka přináší jezdecké zprávy ze Skalky. Drž se Jirko !!!

 

Embedly Powered

Hlásím se znovu. Poslední věcí bylo video z Barcelony, které jsem stříhal na Maltě, kde jsme chtěli nějaký čas zůstat. Ale všechno je jinak. Ty záda, rozbolely tak moc, že jsem zvažoval, jak to nejlíp udělat dál. Chodit po doktorech  na Maltě se mi nechtělo, navíc jsem nevěděl a zatím ani nevím, jak na dlouho to bude a co je vlastně za problém. Tak po týdnu jsme se rozhodl vrátit zpět do ČR a řešit problém doma. V tomto týdnu mě čekají nějaké vyšetření, tak snad budu vědět co je špatně.

Zpáteční cesta nám vyšla zaráz s Kubou Najmanem, který se vrací na svátky domů. Celkem to uběhlo. Let okolo sedmé ráno se ještě o hodinu opozdil. Noc na letišti taky cajk. Domů jsem se těšil a zároveň netěšil. Nějak zrovna období okolo vánoc  já ani přítelkyně nemusíme a snažíme se být někde úplně mimo. No co se dá dělat.

Nicméně jako každou zimu Skalka nekončí. O našem zimním spotu ví už asi dost lidí. Louku zakrytujeme, pobereme nářadí a přemístíme se asi o sto metrů do lesa. Místo, na kterém to vlastně všechno začalo okolo roku 2001. Někde jsem to snad už psal, ale z lesa nás jednou vyhodili, že tam kopat nesmíme, proto jsme začali stavit louku. Skoky v lese, ale zůstaly. Celé jsou z písku, takže tam prostě můžeš jezdit i za deště. Les jsme několikrát překopávali,  ale věděli jsme, že velkou budoucnost nemá. To hlavně kvůli prostoru. Jasně, že bych byl raději a stavil skoky v lese. Les je prostě les o tom žádná, ale delší lajny by stejně nakopat nešly a navíc sem tam ze za námi staví ten vůl, že by to bylo už fajn to srovnat. Teď už se mu jen smějeme, protože víme čí je vlastně tento pozemek a holt nemůže nic. Jen si sem tam asi potřebuje ulevit, nebo co já vím.

No i když jsem tak trošku mimo tak jsem vzal kolo a foťák a natočil kratší video z našeho lesa. Není to nic extra, jen jsem vlastně chtěl říct, že Skalku zima nezastaví. Ale je fakt, že bych byl raději úplně někde jinde než v ČR. Trailsový příspěvek v prosinci se taky hodí, nebo ne? 🙂

 

 

This entry was posted in Czech stuff and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *