Digging session na Houtovu

H-trails, Houtovo nebo taky jenom zahrada, jak se to komu hodí. To je nový spot, který jsme začali stavět už před dvouma rokama, Kudr tam strávil spoustu času a nejen on. Ač nahrubo nahozeno už na jaře 2014, za dvě léta se nám to nepovedlo dotáhnout do pojízdného stavu. Letos jsme si to však vytyčili jako prioritu číslo jedna já i Kudr a chceme do toho šlápnout, ať máme po letech zase nějakou alternativu oproti lesu, navíc alternativu legální do smrti smrťoucí, přeci jen to stojí na mojí zahradě. Prostor tady je určitě aspoň na dvě regulérní lajny + nějakou tu houpací Baby lajnu, je to mírnej kopec, stromy a potenciál na tak 8 skoků v lajně, když se k tomu přičte celé zázemí typu hadice, elektrika (=hudba, lednice,…), bouda atd., byla by škoda to nechat ležet.

Kudr je zpátky z Améru a je čas se do toho pořádně obout. Digovací session u Houta tento víkend 12.-13.3., hlavní celodenní brigáda v neděli, ale pojede se už v sobotu odpoledne, kdo může a chce přiložit ruku k dílu, je jenom vítán. Poletí oheň a budou píva pro všechny, to je jasný. See ya.

Ještě poznámka, pro MTB killery platí stejná pravidla tady jako v lese, jste vítáni, ale přijeďte si hodit lopatou, jinak v sezóně ani nevolejte. Jako bonus za help tady dostanete zelenou i do lesa. Myslím, že rozumný deal.

This entry was posted in Czech stuff and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *