Houtovo

Mám rád svou crew.

O minulém víkendu jsme avizovali digování a taky že jo. Intenzivní sobotní odpoledne, účast Hout, Mates, Dušan, Mlaďák a Maňas Tomek, přespolní členové se kurva počítaj, respekt a velké díky. Zejména Mlaďák je v našich podmínkách trochu kuriozita, jelikož ač Pražák, nevynechá v podstatě ani jednu ohlášenou brigádu, Mlaďák je pán. Neděle ještě početnější, Hout, Kudr, Honza Klinger, Mates, Dušan, později i Frenk a Mošnatoura. Začalo se dopoledne, obědová grilovačka, první v tomto roce, odpolední šichta, skončili jsme o šestý.. Pěkně vyndanej jsem z toho byl, ale kus práce se udělal. Lajna se po poradě s Kudrem trošičku pozměnila a určitě k lepšímu, najednou jí věřím, tohle bude dobrý. A hlavně, to zázemí a pohoda domácího krbu má něco do sebe. Les je les, ale i Houtovo má v kombinaci s věčnou basou, hudbou a zázemím co nabídnout, když se sejde parta. Jsem rád za svou partu, díky který můžem dát dohromady další spot, který tady bude tak dlouho, dokud bude crew.

Příští digovací session za týden v neděli 27.3., před Velikonocemi to bude taková protahovačka, budeme na to mít o hodinu víc díky změně času, začátek opět dopoledne, oběd gril, basa bude, všechno bude.

MTB killery vyzývám podruhé, pojďte si pro roční permici ke mně i do lesa.

Dušan a v pozadí Houtův hrad poskytující vše potřebné.

Pohled z druhý strany, staví se nová klopka, po který to pojede.

Mimo les skoky zarůstají, a proto jsem si pořídil tyhle holky, který se o to postarají.

I Hout junior přiložil ruku k dílu.

This entry was posted in Czech stuff and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Houtovo

  1. Adam says:

    ty vole ten kopec vypadá spíš na downhill než na trailsy 😀 doufám že to pořádně zakroutíte ať se z té rychlosti nepobleju. Už se těším! Snad proberu slezské domorodce a přijedeme co nejdříve.

  2. hout says:

    Čau Adame, kopec to trochu je, ale zas takový peklo ne, třeba Boondocks je větší kopec. Bude to propletený slušně, až se to jednou dotáhne, mohlo by to být něco ve stylu Monroeville v Pittsburghu.
    Jinak posily jsou vždycky vítány, to je jasný 🙂 A v dubnu, pravděpodobně 23., to ještě upřesníme, bude tradiční Vítání jara, les, šejping, studánka, gril, možná trochu ježdění a večer ejchuchu, doražte.

  3. Jirka Z. says:

    Vypadá to fakt super! Jasná zastávka letošního Madeover Tripu…Na kolik zhruba lajn po kolika skocích to vypadá?

  4. hout says:

    Haha, řeknu Kudrovi, ať udělá vizualizaci 🙂 Letos by se měla zprovoznit jedna lajna s rozdvojkou pro dvě varianty, potom se to zase spojuje. Celkem 9 skoků v lajně, ještě s tou rozdvojkou to už bude docela zajímavý, protože každá z těch variant je úplně jiná. Velikost tak levá v lese, možná pár skoků maličko větší. Do budoucna bych tam chtěl určitě namotat ještě jednu Babylajnu a pak tuhle lajnu ještě trochu víc rozvětvit, aby z toho byly vlastně dvě, někde se spojí, někde zase rozpojí. Uvidíme. Je to hodně o partě (sakra blýská se snad na lepší časy) a pak jak to dopadne s lesem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *