Jaro přivítáno

Vítání jara 2016, no co k tomu říci. Už jsem fóťa starej, v prdeli ve všech směrech, tudíž napíšu jen nějakou omletou, vyšumělou klasiku, respektive radši skoro nic, muhahá. Sešli jsme se v počtu pěkným asi 25ti kousků nebo tak nějak, sud velký na Kudra a malý na Řáholec jsme vypili, spoustu práce udělali, Babylajnu, EMO a nového Sherlocka pojezdili, večer zmokli a po celodenním rozběhu se v JC krčmách řádně dokrosili. Více nemá cenu cokoliv říkat, jaro přivítáno, tečka.

Jinak čekal bych ještě trochu hojnější účast, spousta lidí nedorazila, který bych čekal že dorazí, pořád to trochu nechápu, jak to u nás (ne)funguje. Pán pánů jediný přespolní lokál Mr. Mlaďák týpek bez auta samozřejmě nechyběl, protože ten pochopil. Haha, končím s metaforama, kdo ví ví, kdo ne, tak co.

Pár foteček jak jsme se měli od Duda, díky čau, příště zas. (Update: nesnáším zkurvený aktualizace čehokoliv v compu, co mi funguje. Včera omylem klik na aktualizaci Firefoxu, rozesral se WordPress, tohle jsem sem dal přes Explorer, kterýmu se zásadaně vyhýbám jak můžu, galerku nedám přes nic. A do Chrome nejdu, tak hluboko jsem ještě neklesnul. Nesnáším aktualizace.)

This entry was posted in Czech stuff and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *