Jendovic pojezd v Petrovicích

Dlouho odkládaná a očekávaná akce se konečně udála v sobotu 18.6.2016. Kluci to 2x přesunuli, ale nakonec to klaplo, i když hodně lidí nemohlo přijet. Všem nikdy nevyjdeme vstříc, to je jasné.

 

V sobotu volám Krokovi ,jestli by mě vzal autem do Petrovic. Souhlasí a tak ve 4 vyjíždíme i s jeho paní. Přijíždíme do Petrovic a já se musím smát. Dlouho očekávaná session nikde. Jediné co vidím tak uprostřed parku Davida Chrapka s vrtačkou v ruce a skoky, které stojí hned vedle bez šejpu. Tak si říkám, že dneska možná ani jezdit nebudeme, haha.

 

No nic, beru vercajk, hecuju oslavence Jendu a jdeme šejpovat. V 18:30 to došejpujem a jdeme jezdit. Za chvíli to dodělává i David. Velký respekt kámo za to, že to furt děláš!!! 38 let, rodina, práce a další kokotiny kolem to fakt není nic s medem.  Bez tebe by ten park už dávno nebyl a kdo ví jestli skoky taky.

 

Jezdíme vlaky, pijeme pivo, bavíme se a všichni jsou moc spokojení. Chvilkama jezdíme i v parku, který je podle mě vůbec nejlepší, který kdy v Petrovicích byl. A to i díky tomu, že to Dejva doladil. Skoky jsme nakonec dali do solidního stavu. Je už cítit, že se na té lajně nějaký ten rok pracuje. Jenže musím hodit velkou kritiku na zdejší zbrklost. Připadá mi to, že tam někdy prostě z čistého nebe spadne bagr a řekne “Ahoj mám na vás hodinu, co chcete?”. No a v té rychlosti a nepromyšlenosti se pak staví něco, co absolutně nedává smysl. Mluvím o nové lajně, která navazuje na hlavní lajnu. V životě jsem neviděl skoky na rovince, které by se postupně zvětšovali. Toto je přesně případ Petrovic. Uvidíme, jak se s tím kluci poperou.

 

Po chvilce se už schyluje k západu slunce, ale my pořád nadšeně jezdíme. Po západu slunce už kluci ladí osvětlení parku a připravují hudební stage. V pauze se griluje a užívá zdejší až neuvěřitelně uklidňující atmosféra. Světla jsou “ON” tak zase jezdíme vlaky až do mrtva. Kolem 10:30 už vidím jak Kuba Nutil přináší kanystr s benzínem a jde s ním, již tradičně, k připravené velmi toxické stavbě obsahující různé zajímavé hořlavé předměty (především molitan z automobilových sedaček). Během pár minut jsme svědky napínavé situace, kdy asi 15metrový plamen lehce griluje kabel od světel a nervózní Jenda pobíhá kolem a uklízí, haha. After-párty v plném proudu pokračovala až do svítání.

 

Kdo nebyl, zajebal. Kdo byl, ví. Každopádně nejlepší jezdec byl mladší brácha od Jendy, Bohuš. Super akce díky moc!!!

Sorry za slabej foto vyber, ale nic moc jsem nenasel a navic jsem v Iranu a blokovane je tady i rajce.
Odkaz na foto: http://danielthehuman.rajce.idnes.cz/IPT_18_6_16/

 

Adam

This entry was posted in Czech stuff and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *