SuchoJam 2016 – Woodstock edition

Dobrých akcí není nikdy dost a když mi přišlo tohle do mailu, je jasný, že to tady má své místo. Kluci ze Suchdola evidentně odvádějí dobrou práci, parta funguje, věci se posouvají kupředu a tak to má být. Info o Suchojamu 2016 v barvách Woodstocku, dirtový to jam pro malý i velký kola a zároveň pumptrack závod, klikejte dále.

Čau ahoj, čtenářům checktrails.com ze Suchdolskejch dirtů.

Kde na 23.7.2016 připravujeme další jamík u příležitosti oslav čtvrtýho výročí našeho parku.

Letos se jede ve woodstock štajlu takže batykovaný trička a kulatý brejle sebou, večer na afterparty totiž dost možná dorazí i Jimi Hendrix. 🙂

Původní dirtová lajna skoků, tady si zajezdí opravdu každý.

Takže jak je u nás ve zvyku začínáme ve 14:00 pumptrack závodem a po něm se bude jamovat na skocích, jak klasicky v centrál parku tak i na přilehlý lesní lajně. Která letos konečně jede kompletně celá. Jezdí se ve třech kategoriích do 16ti let (včetně) smíšeně a pro 17let + BMX a MTB zvlášť. Pumprack se jede na jedno vostrý kolečko bez šlapání na čas a v dirt jamu o pořadí rozhodne tříčlená porota. Tři nejlepší ve všech kat. a obou disciplínách se můžou těšit na věcný ceny od HorseFeathers strore Revoluční, ATOM Bike, Janova pec a dalších. Ale hlavně taky na tradiční trofeje z Vomáčkovic dílny.

Nová trailsová lajna, která se táhne příjemným prostorem mezi stromy. Bezpochyby zajímavý přírůstek tohoto spotu.

Vstupný ani startovný na akci nemáme, v parku bude možnost parkovat i stanovat bezplatně. Letos to bude prostě woodstock, holky bez podprsenek a kytkovaný káry ale hlavně ta naše pohoda, mír a láska.

Žíznivý krky bude chladit Staropramen 10° a kdo bude chtít může navštívit RedBull bárek s namraženym Jégrem. A břich si nacpeme u stánku BurgerStation domácíma burgrama. Aftherparty u nás jede v Djs stylu přehled lokální scény od ghetofunku do DNB.

Od loňska se udělalo zase mraky práce, pár lidí se teď ve stavění skoků dost angažuje takže je opravdu radost vidět že nová lajna stojí a jade. Moc rádi každýho přivítame takže neváhejte dorazit do Prahy na Suchdolský dirty. #dirtysuchdol #suchojam #woodstockedition

Veselá místní parta nás zve na akci.

Akci podporuje: HorseFeathers store Revoluční, Atom Bike, Janova pec, motomechanik.cz, RedBull, Jägermeister

GPS parku: 50.1375383N, 14.3847894E

Facebook událost tady.

Připomínám že i nefacebookový lidi se mužou skrz google na FB stánku parku a omrknout info.

Text: Omáčka

Foto: Radek Paďour

Video z loňskýho ročníku:

This entry was posted in Czech stuff and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *